Regionalne > Kopenhaga
Chetnie zaopiekuje sie dzieckiem Kopenhaga.
(1/1)
maryblu88:
Witam!
Bardzo chetnie zaopiekuje sie dzieckiem w godzinach popoludniowych i weekendy.
Jestem absolwentka szkoly baletowej, mam kilkuletnie doswiadczenie jako pelnoetatowy nauczyciel w Polsce oraz Norwegii.
Praca z dziecmi jest dla mnie pasja. Zainteresowanych prosze o kontakt przede wszystkim na email: maryblu88@gmail.com oraz telefon 91193023. Pozdrawiam¸
1941:
--- Cytat: maryblu88 w 22 Kwi 2013, 22:04:32 --- Witam!
Jestem absolwentka szkoly baletowej, mam kilkuletnie doswiadczenie jako pelnoetatowy nauczyciel w Polsce oraz Norwegii.
Praca z dziecmi jest dla mnie pasja. Zainteresowanych prosze o kontakt przede wszystkim na email: maryblu88@gmail.com oraz telefon 91193023. Pozdrawiam¸
--- Koniec cytatu ---
Jak duze dzieci Cie interesuja?
Z jakiego powodu jest to dla Ciebie pasja mozesz to objasnic? (cos mnie niepokoi Twoje stwierdzenie).
myszka0807:
--- Cytat: maryblu88 w 22 Kwi 2013, 22:04:32 --- Witam!
--- Koniec cytatu ---
jest cos takiego jak DZIAL OGLOSZEN tam powinnas umiescic swoje ogloszenie .a byc moze dajesz to po dyskusje 8)
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 22 Kwi 2013, 22:33:42 ---jest cos takiego jak DZIAL OGLOSZEN tam powinnas umiescic swoje ogloszenie .a byc moze dajesz to po dyskusje 8)
--- Koniec cytatu ---
Niestety tak to pojalem.
myszka0807:
zaraz mi sie przypomina program idealna niania
Nawigacja
Idź do wersji pełnej