Ogólne > Kącik Kulinarny

bez konserwantow

<< < (21/25) > >>

aisak:

--- Cytat: lebowski w 29 Kwi 2013, 12:18:16 ---@happybetti z przyjemnoscia :)
Pølsehytten hos MadMos, Kirkegade 12, Esbjerg.
Samo centrum, ulica przecina deptak, 25 m od Giny Tricot :)
W tej chwili jestem nijako niewidoczna, bo zaslaniaja mnie rusztowania (co jest tez jakims znakiem rozpoznawczym) :)
Serdecznie zapraszam!
Dzisiaj byla swiezutka dostawa...
wiejska, glogowska, slaska, krakowska sucha, mysliwska, jalowcowa, parowki, torunska, podwawelska, biala parzona, salceson bialy i czarny, kaszanka, szyneczki roznego rodzaju, pasztety, wedlinki i kielbaski drobiowe...
chyba dosyc tej prywaty :) bo mnie wyrzuca z forum ;)

--- Koniec cytatu ---
Cholefcia jasna :-\. Zle mi sie robi od tego czytania... z glodu ;D. Juz zapomnialam, co to znaczy prawdziwa polska pyszna kielbaska :). Tu czasami tylko medister, ale doprawiony przeze mnie ;) jest zjadliwy...

aisak:

--- Cytat: lebowski w 29 Kwi 2013, 12:04:15 ---@zpatentem, niestety nie jest to wlasna produkcja. Importujemy wedliny z Polski, ze Slaska (taki patriotyzm regionalny :)).
Gwarantuje wysoka jakosc i fantastyczny smak ;)

--- Koniec cytatu ---
Noooo, to rozumiem :)! Wiadomo, ze jak ze Slaska  (Gornego :o? ), to najlepsze w swiecie ;) ;D!

happybeti:
Hm...może Lebowski pomyślałaby o dostawach do domku ? ;) :D
Wtedy i ludzie z innych miast by mogli się pocieszyć polską kiełbaską.
Ot, trasa raz w tygodniu na rozwiezienie zamówień:)
Dania mała, w kilka godzin objedzie  :D

ayme:
super pomysl , przecie my tutaj na Sjælland tez chetnie zjemy pyszna kielbaske a i moze jakichs klientow namowimy :) :)

aisak:

--- Cytat: ayme w 29 Kwi 2013, 20:10:23 ---super pomysl , przecie my tutaj na Sjælland tez chetnie zjemy pyszna kielbaske a i moze jakichs klientow namowimy :) :)

--- Koniec cytatu ---
bo my tu na sjæland jak na wygnaniu jakims ;D ;D ;D, trza sie jakos pocieszyc czasami, no nie ;)?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej