Wszystkim odradzam to coś co nazywa się Godt Smil

wczoraj byłam 4 raz z kolei robić ciągle tego samego zęba, który cały czas jest nie wyleczony, bo albo rengen jest popsuty i nie mogą zrobić zdjęcia, albo wiertełko, albo coś tam innego. Raz jak mi założyli opatrunek to spadł mi po pół godzinie i znowu musiałam tam dygać. Na początku leczył mnie Polak i było ok, ale potem zmienili mi lekarza na Dunkę i to jest po prostu najgorsza dentystka zjaką miałam kiedykolwiek w życiu do czynienia

jest masakrycznie nie profesjonalna i chyba nie rozumie co się do niej mówi. Kiedy poprosiłam ją o znieczulenie to zaczęła mnie przekonywać, że nie będzie bolało. A bolało i to jak cholera. Pierwszy raz się popłakałam z bólu na fotelu dentystycznym

potem jak powiedziałam, że jednak chcę znieczulenia to powiedziała, że to bez sensu, bo jeszcze tylko 3 razy zaboli (btw miało w ogóle nie boleć). Uparłam się jednak na znieczulenie. Tak je wstrzyknęła jakby chciała mi zrobić na złość, żę o nie poprosiłam. Bolało strasznie

a ona z uśmiechem na twarzy robi dalej swoje. Nawet nie poczekała minuty, aż zacznie działać. W ogóle to znieczulenie cało mi się rozlało w środku buzi i czułam taki okropny gorzki smak. Gdy wierciłą zęba to nie wiem jakim sposobem cały ten pył leciał mi do gardła i do tej pory czuję smak spalenizny

Ogólnie siedzę teraz po nie przespanej nocy, bo boli mnie cała szczęka, nawet nie mogę bezboleśnie przełknąć śliny i zastanawiam się co mnie podkusiło żeby akurat tam jeździć, z Kolding do Horsens. Bo niby o 40% taniej i polscy dentyści. Moje leczenie kanałowe w sumie ogólem kosztowało 3800dkk i jeszcze muszę się raz przejechać, piąty, bo jeszcze nie skończyli mi leczyć tego zęba. Ni eiwem ile będę musiała zapłacić za całość, ale to jest śmieszne, bo kiedy dzwoniłam do nich pani w recepcji powiedziała, że więcej niż 1000dkk to na pewno nie będzie. Następnym razem leczę się w Kolding gdzie kanałowe leczenie w sumie kosztuje 2500dkk i idzie się dwa razy do dentysty a nie 5.
Kończąc mojego posta odradzam wszystkim Godt Smil w Horsens, a przynajmniej tą jedną dentystkę Mette. I o cenę radzę dowiadywać się na samym początku i upewniać się z 10 razy czy to na pewno będzie tyle kosztowało, bo można się nie mile zaskoczyć.
Pozdrawiam,
Liwia