Regionalne > Odense

PILNIE szukam osoby, ktora naprawi mi komputer !!!

<< < (3/10) > >>

KoerOne:
Niestety zdalnie ciężko jest pomóc dlatego jak napisałem radzę skusić młodego entuzjastę komputerów zgrzewką redbula czy tam co woli i live and direct rozwiązać problem. Możesz bardzo łatwo pomylić kroki ponieważ wszystkie ekrany instalatora winxp są bardzo podobne i niechcąco możesz napykać sobie format..

KoerOne:
No i dobrze jakbyś znała hasło administratora, bo do ręcznej wymianki będzie konieczne :) Chyba żeby złamać ale to przecież tak nie wolno niu niu  8)

1941:

--- Cytat: AK211 w 26 Kwi 2013, 17:04:00 ---Dziekuje za instrukcje, jest znacznie bardziej przejrzysta, niz podany przeze mnie wczesniejszy link.
ALE: plytka zalacza sie bez problemu, z tym, ze jesli nie wcisne ,,r,, na samym poczatku, a zamiast nowa instalacje, pojawia sie ostrzezenie, ze wszystkie pliki, rowniez ,,moje dokumenty,, moga zostac usuniete. Co robic!?

--- Koniec cytatu ---

W trakcie instalacji/naprawy nie zezwalaj na format dysku i danych nie stracisz ja tez kiedys tak naprawialem i nic mi sie nie usunelo, fakt faktem programy do ponownej instalacji.

AK211:

--- Cytat: KoerOne w 26 Kwi 2013, 17:11:57 ---No i dobrze jakbyś znała hasło administratora, bo do ręcznej wymianki będzie konieczne :) Chyba żeby złamać ale to przecież tak nie wolno niu niu  8)

--- Koniec cytatu ---

Ogarnietego mlodziana w poblizu niet..Tutaj nikogo niemal poblizu nie ma :(

Hasla administratora brak.

1941: tylko sama sobie programow nie zainstaluje, a sa mi absolutnie niezbedne do dlaszego funkcjonowania!

1941:

--- Cytat: AK211 w 26 Kwi 2013, 17:42:29 ---Ogarnietego mlodziana w poblizu niet..Tutaj nikogo niemal poblizu nie ma :(

Hasla administratora brak.

1941: tylko sama sobie programow nie zainstaluje, a sa mi absolutnie niezbedne do dlaszego funkcjonowania!

--- Koniec cytatu ---

KoerOne z tym mlodzianem tylko tak sobie, wiesz moze byc tez ogarniety ktos starszy przeciez,(chyba nie KoerOne?).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej