Regionalne > Odense

PILNIE szukam osoby, ktora naprawi mi komputer !!!

<< < (6/10) > >>

AK211:
Chyba cos sknocilam calkiem...Sprobowalam naprawic laptopa zgodnie z linkiem podanym przez vordinborg..Nie moglam jednak zrobic programu od nowa, bo nie mam kodu... Teraz po wlaczeniu komputera pojawia sie logo Windows XP, a pozniej..ciag dalszy ''instalatora'', z ktorym i tak nic zrobic nie moge  :'( :'( :'(

1941:

--- Cytat: AK211 w 27 Kwi 2013, 12:16:04 ---Chyba cos sknocilam calkiem...Sprobowalam naprawic laptopa zgodnie z linkiem podanym przez vordinborg..Nie moglam jednak zrobic programu od nowa, bo nie mam kodu... Teraz po wlaczeniu komputera pojawia sie logo Windows XP, a pozniej..ciag dalszy ''instalatora'', z ktorym i tak nic zrobic nie moge  :'( :'( :'(

--- Koniec cytatu ---

Jezeli to jest plytka od tego kompa z XP to kod powinnas znalezc gdzies na nalepce na obudowie kompa (przypadek laptopa), tak mam.

varszafiak:

--- Cytat: 1941 w 27 Kwi 2013, 12:27:20 ---Jezeli to jest plytka od tego kompa z XP to kod powinnas znalezc gdzies na nalepce na obudowie kompa (przypadek laptopa), tak mam.

--- Koniec cytatu ---
Dokladnie tak jak pisze 1941 jest na spodniej stronie laptopa (jezeli masz orginalnego dolaczonego do laptopa windowsa)
Niestety z czasem naklejka sie przepala/wyciera , zawsze warto zanotowac te kody

AK211:
Niestety, naklejka wsiakla.. Komputer jest stary, podrozowal..podrozowal..podrozowal.. Naklejki nie odzyskam, czyli co ? I tak nici..?.

1941:

--- Cytat: AK211 w 27 Kwi 2013, 13:55:06 ---Niestety, naklejka wsiakla.. Komputer jest stary, podrozowal..podrozowal..podrozowal.. Naklejki nie odzyskam, czyli co ? I tak nici..?.

--- Koniec cytatu ---

No jak nici, pozostaje Ci podniesc sys z innej plytki z kodem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej