Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (4/139) > >>

maciek300:

--- Cytat: myszka0807 w 27 Kwi 2013, 15:44:31 ---ten anders to ci chyba krzywde zrobil !ha ha ha ty jestes jeszcze facetem???

--- Koniec cytatu ---
ha ha !  No padne ze smiechu chyba.
Sluchaj jak maz juz nie jest toba zainteresowany to zaloz swoj wlasny temat na forum daj nr tel to moze jacys desperaci w delegacji sie w Danii znajda co sie odezwa do ciebie. Ja naprawde nie jestem zainteresowany.

myszka0807:

--- Cytat: maciek300 w 27 Kwi 2013, 15:50:42 ---ha ha !  No padne ze smiechu chyba.
Sluchaj jak maz juz nie jest toba zainteresowany to zaloz swoj wlasny temat na forum daj nr tel to moze jacys desperaci w delegacji sie w Danii znajda co sie odezwa do ciebie. Ja naprawde nie jestem zainteresowany.

--- Koniec cytatu ---
no to bylo od razu wiadomo ze gustujesz w facetach .ale dzieki takiemu trollowi jak ty udany weekend jest .mykaj spac bo na gazety nie wstaniesz i normy nie podniesiesz .czlowiek ci napisal czytaj ze zrozumieniem co i jak a ty od razu atak .twoj wybor i twoje podejscie do sprawy .i jak piszesz w trosce o moje zwieracze ze nie bedziesz pisal to nie pisz i badz konsekwentyny.czy ty wszystko z sexem wiazesz .wiem jakby krowa gacie nosila to bys nie wiedzial jak dupsko wyglada .jestes oblesnym zboczuchem .juz jak pisales o Andersie to bylo wiadomo co soba prezentujesz

Gazeciarz:
Piekny dzien na spacer  ;)

maciek300:

--- Cytat: myszka0807 w 27 Kwi 2013, 15:56:47 ---no to bylo od razu wiadomo ze gustujesz w facetach .ale dzieki takiemu trollowi jak ty udsny weekend jest .mykaj spac bo na gazety nie wstaniesz i normy nie pidniesiesz .cxlowiek ci napisal czytaj ze zrozumieniem co i jak a ty od razu atak .twoj wybor i twoje podejscie do sprawy .i jsk poszesz w trosce o moje zwieracze ze nie bedziesz pisal to nie pisz i badz konsekwentyny.

--- Koniec cytatu ---
OK. To jak juz tyle sie nameczylas pomagajac mi w moim temacie to na koniec mozesz zostawic jeszcze swoj numer tel co by kazdy gazeciarz z Kopenhagi mogl z rana, po pracy odwiedzic cie.

myszka0807:
No piekny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej