Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (32/139) > >>

myszka0807:
Piotr moje odznaczenie?

piotr1:

--- Cytat: myszka0807 w 29 Kwi 2013, 22:47:50 ---Piotr moje odznaczenie?

--- Koniec cytatu ---

strugom,strugom 8)

1941:
Pewnie sie struga! No i wyczailem hahaha

maciek300:
Widze uzytkownicy aisak, happybeti i myszka69zhydraulikiem regularnie spotykaja sie na herbatce w Kopenhadze i i dyskutuja o myciu okien swoimi zmeczonymi cyckami. Nie wiem tylko skad pomysl, ze kogokolwiek na tym forum interesuja ich zmeczone cycki. Teraz tylko czekac jak ktos zalozy nowego posta na foum szukajac czegos a pozniej ktoras z nich tu przyjdzie i powie, ze "to juz bylo i niech sobie na forum poszuka". Teraz taki osobnik w kazdym temacie bedzie musial przeczytac dziesiec stron z opowiadaniami uzytkownikow aisak, happybeti i myszka69zhydraulikiem o ich obwislych zmeczonych cyckach przy myciu okien zeby znalezc jednego posta z odpowiedzia na jego pytanie. A jesli nie uda mu sie znalezc odpowiedzi na woje pytanie wsrod morza bzdury psanych przez uzytkonikow jasiek, happyYeti i myszka69zhydraulikiem i ponowi pytanie to mu odowiedza zeby nie "trollowal".

myszka0807:
Jaki ty nudny jestes .sraczki juz sie dostaje jak zaczynasz nudzic.wyslij sms do moderatora to jego nr 22559107 i niech zamknie ten watek kazdy bedzie czytal nasze bzdury tak jak i twoje .wpadasz i robisz burze .czemu zrobili ze za darmo mozna miec neta?Trolukesz i nic wiecej .czep sie swojej rodziny , cycki mamy piekne no ale ciebie jako faceta to nie interesuje .zjedz cos i mykaj gazety nosic i sie nie denerwuj .to co wypisujesz kto ma jakie cycki czy szkole to nie trafia bo naprawde nie bylo zlych intencji w stosunku do ciebie.oj sorrki nie powinnam ci pisac o stosunkach .milej pracy.jestes zmeczony bo juz ci sie myla jakies kaski happy jety  .popracujemy i nad tym

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej