Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (34/139) > >>

1941:
A ja znalazlem cos dla wszystkich potrzebujacych tylko szkoda, ze mam tak daleko a zasieg dojazdu tak ograniczony, cyt.:

Nie umiesz sobie poradzic w obcym kraju ? posiadasz uzaleznienia ? masz problemy ze swoja psychika ? zadzwon !!!!!!  716 97 544 .Dojezdzam do klienta w Kopenhadze i okolichach .Pozdrawiam.

myszka0807:

--- Cytat: maciek300 w 29 Kwi 2013, 23:37:25 ---To ja trolluje? W swoim temacie juz od pierwszej strony pisze do ciebie zebys stad wypad zrobila bo tylko smietnik robisz. A ty tu jeszcze swoje kolezanki z toi toiowej pracy happy yeti i jaisek przyprowadzilas i narobilas jeszcze wiecej smrodu. Widze mocno opaleni panowie mocno musiali wam dac wycisk skoro tak sie w mozgach poje..alo. Teraz pewnie szpagatami po kopenhadze biegacie do kibla do kibla straszac ludzi swoimi zmeczonymi cyckami.

--- Koniec cytatu ---
Boze nie piszemy ,,straszac ,,czy ciebie ktos w zyciu skrzywdzil .wyslij do moderatora bo twoje seplenienie do niczego nie doprowadza .cos z kiblami masz wspolnego bo to chyba jeden temat w ktorym dobrze sie czujesz .no nie moge miec do ciebie pretensji ze lubisz takie klimaty .kazdy lubi co lubi .i tez twoje prawo .zachowuje sie jak czlowiek bo jak narazie to tryskasz agresja i naprawde ktos ci kiedys w zyciu gebe obije .zero szacunku  nawet dla siebie go nie masz . Jedz juz mlody czlowieku na te gazety i uwazaj zeby lancuch ci sie nie skonczyl albo powietrze ze szprych nie uszlo .trzymaj sie bo my na privat sie bawimy bo ty znow trzodzisz

aisak:

--- Cytat: maciek300 w 29 Kwi 2013, 23:37:25 ---To ja trolluje? W swoim temacie juz od pierwszej strony pisze do ciebie zebys stad wypad zrobila bo tylko smietnik robisz. A ty tu jeszcze swoje kolezanki z toi toiowej pracy happy yeti i jaisek przyprowadzilas i narobilas jeszcze wiecej smrodu. Widze mocno opaleni panowie mocno musiali wam dac wycisk skoro tak sie w mozgach poje..alo. Teraz pewnie szpagatami po kopenhadze biegacie do kibla do kibla straszac ludzi swoimi zmeczonymi cyckami.

--- Koniec cytatu ---
magister z liniowego zadupia sie odezwal ;D

aisak:

--- Cytat: 1941 w 29 Kwi 2013, 23:50:33 ---A ja znalazlem cos dla wszystkich potrzebujacych tylko szkoda, ze mam tak daleko a zasieg dojazdu tak ograniczony, cyt.:

Nie umiesz sobie poradzic w obcym kraju ? posiadasz uzaleznienia ? masz problemy ze swoja psychika ? zadzwon !!!!!!  716 97 544 .Dojezdzam do klienta w Kopenhadze i okolichach .Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
daj to mackowi i  lutkowi na priv. Jak znalazl ;D ;D ;D

maciek300:

--- Cytat: myszka0807 w 29 Kwi 2013, 23:50:39 ---Boze nie piszemy ,,straszac ,,czy ciebie ktos w zyciu skrzywdzil .wyslij do moderatora bo twoje seplenienie do niczego nie doprowadza .cos z kiblami masz wspolnego bo to chyba jeden temat w ktorym dobrze sie czujesz .no nie moge miec do ciebie pretensji ze lubisz takie klimaty .kazdy lubi co lubi .i tez twoje prawo .zachowuje sie jak czlowiek bo jak narazie to tryskasz agresja i naprawde ktos ci kiedys w zyciu gebe obije .zero szacunku  nawet dla siebie go nie masz . Jedz juz mlody czlowieku na te gazety i uwazaj zeby lancuch ci sie nie skonczyl albo powietrze ze szprych nie uszlo .trzymaj sie bo my na privat sie bawimy bo ty znow trzodzisz

--- Koniec cytatu ---
Jaka agresja? Przeciez ja od samego poczatku pisze grzecznie zebys wziela, swoje i swoich kolezanek zmeczone cycki i zabrala je do jakiegos innego dzialu, np hydepark. Mozecie sie rowniez spotkac przy herbacie u jednej z was i pozmywac nimi okna, najlepiej tak zeby nikt inny tego nie musial ogladac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej