Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (45/139) > >>

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 02:18:27 ---Przez 15700 płace! Lønstatistik.dk     Wynagrodzenia     Twoja pensja     Porównaj pensje     Kariera od A do Z     Artykuły     Skontaktuj się z nami Lønstatistik.dk "pensji Twoja pensja Pomóż nam dokonać lønstat .tylko tyle tak na szybcika

--- Koniec cytatu ---

Jestes pewna?????????
Napisz jeszcze raz bo cos niezrozumiale te poprzednie 8)

myszka0807:

--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 02:18:27 ---Przez 15700 płace! Lønstatistik.dk     Wynagrodzenia     Twoja pensja     Porównaj pensje     Kariera od A do Z     Artykuły     Skontaktuj się z nami Lønstatistik.dk "pensji Twoja pensja Pomóż nam dokonać lønstat .tylko tyle tak na szybcika

--- Koniec cytatu ---
tak samo mi przetlumaczylo

1941:
Ktos znowu czarny atrament wysiorbal ale ramke juz poprawilem! Mozna smialo cytowac.

waruiny:
Pracując na gazetkach można było sobie dorobić zbierając buteleczki i puszeczki. Słyszałem, że można było 100 koron z jednej nocki uzbierać. To się skończyło, bo duńcycy puszek i butelek nie wyrzucają teraz tak chętnie.

Drugi plus to wystawki. Można umeblować mieszkanie sobie i znajomym.

aisak:
cos z moje branzy ;) ;D ;D ;D:

Z siłowni wychodzi dwóch pakerów, przed nimi przechodzi dziewczyna w bardzo krótkiej spódniczce. Jeden z nich śmiejąc się mówi dość głośno:

- Ej, lala, to sie myje a nie wietrzy!

Na co 'lala' zupełnie nie zrażona odpowiada;

- To się dyma a nie wącha!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej