Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 30 Kwi 2013, 12:14:23 ---A tu przyzywany z imienia :
--- Koniec cytatu ---
ladnie to wszystko zrobiles ty naprawde bardzo sie starasz oto by nas pocieszyc to bardzo poekne z twojej strony .wiesz tak mnie dzis naszlo ze ktos mi napisal ze jestem STARA to chyba byl Maciek ale pociszaylam sie ze sa jeszcze starsi i tez takie motto bylo w dzisiejszych porannych informacji w telewizji polskiej.troche mnie to wzruszylo .ale jakos to bedzie
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 12:27:41 ---ladnie to wszystko zrobiles ty naprawde bardzo sie starasz oto by nas pocieszyc to bardzo poekne z twojej strony .wiesz tak mnie dzis naszlo ze ktos mi napisal ze jestem STARA to chyba byl Maciek ale pociszaylam sie ze sa jeszcze starsi i tez takie motto bylo w dzisiejszych porannych informacji w telewizji polskiej.troche mnie to wzruszylo .ale jakos to bedzie
--- Koniec cytatu ---
Nie ma sprawy, bierz sie do roboty, dosc tego "mialczenia".
Jaka uczuciowa sie zrobila nooo!
Wiesz o tym kto ma miekkie serce ten ma twarde .............. w Twoim przypadku temat sie caly czas przewija ;D ;D ;D ;) 8)
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 30 Kwi 2013, 12:35:44 ---Nie ma sprawy, bierz sie do roboty, dosc tego "mialczenia".
Jaka uczuciowa sie zrobila nooo!
Wiesz o tym kto ma miekkie serce ten ma twarde .............. w Twoim przypadku temat sie caly czas przewija ;D ;D ;D ;) 8)
--- Koniec cytatu ---
czy chodzi moze o jajca?bo ja mam tylko technikum i tak mniej kapuje
myszka0807:
A aisak to dlugo jest w tej komunie ,moze jej sie pomyliło i zaczela ich tam ustawiac .troche sie boje o nia.bo jak cosik jej sie stanie to ogniwko z rozanca nie powinno wypadac .a co do grzecznisci to ja zawsze bylam i jestem no z wyjatkami .
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 13:15:16 ---czy chodzi moze o jajca?bo ja mam tylko technikum i tak mniej kapuje
--- Koniec cytatu ---
Moze byc i baba z jajami czmu nie jak chlopy se cycki przyczepiaja.......
Ale znalazlem w internecie opis myszki cyt. :
Myszka ma umaszczenie szaro - białe i szarość ta jest taka no trudna do wytłumaczenia. Bardzo mi się podoba. Że nie wspomnę o cudnej kręconej grzywce i rzęsach. No czadowa jest, a do tego jak dostojnie pozowała. Prawdziwa modelka.
No mysle, ze pocieszona i do roboty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej