Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
myszka0807:
Mowilam nie pij tyle
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 22:36:51 ---Skromny
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D ;D ;D
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 22:38:25 ---Mowilam nie pij tyle
--- Koniec cytatu ---
tjaaa, nie raz.. a ja nigdy nie slucham ;) ;D ;D ;D
1941:
--- Cytat: 1941 w 30 Kwi 2013, 11:12:06 ---Wiem ze juz w tak dalekim "odcinku" dosc trudno zapamietac przyczynek akcji, jendak zeby nie bylo to tamto zacytuje post zyczeniowy watkowicza (bo przeciez zalozyl ten watek) cyt:
Jaka agresja? Przeciez ja od samego poczatku pisze grzecznie zebys wziela, swoje i swoich kolezanek zmeczone cycki i zabrala je do jakiegos innego dzialu, np hydepark. Mozecie sie rowniez spotkac przy herbacie u jednej z was i pozmywac nimi okna, najlepiej tak zeby nikt inny tego nie musial ogladac.
oraz nastepny :
OK na dzisiaj skonczylem, jak sie zaloguje tu jutro lub pojutrze oczekuje minimum 15,16 stron w tym temacie, zapierajacych dech w piersiach opowiadan uzytkownikow: jasiek ,happy yeti i myszka69zkimsieda o ich cyckach i przygodach z egzotycznymi panami produkcji.
Tak wiec, ze forum uczynne, to jak ma pozostac bierne na zyczenia forumowiczow?. Przeciez to bylby nielada skandal zeby narazac sie na tak powazne zarzuty jak brak pomocy i porad a zwlaszcza spelniania zachcianek forumowiczow. Co by sobie pomysleli o forum ? To jest absolutnie niedopuszczalne.
Oczywiscie maly blad redakcyjny, ze nie przypomniany co jakis czas zostal post zyczeniowy wspomnianego watkowicza co moglo wywrzec jakies niekorzystne wrazenie ale zostalo to juz ostatecznie jak mysle naprawione.
Niesamowita aktywnosc, watkowicz (i tu pragne z cala moca podkreslic) zawdziecza swojemu niespotykanemu urokowi osobistemu i tym, ze znaczna czesc polubila go niemal od pierwszego postu.
Tak wiec mysle, ze jednak spelnione zostalo zyczenie a forum calkiem dobrze sobie z tym ogromnym przeciez wyzwaniem poradzilo.
Oczywistym jest takze, ze watki -o niczym- sa najbardziej goracymi bo to tez sprzyjaja integracji, pogadaniu i zadzierzgnieciu moze nawet przyjazni, czego wyrazy watkowiczowi niezbicie dowiedziono.
Faktem jest, ze to praca nieco syzyfowa, bo watkowicz trzyma w garsci przycisk -del- i w kazdej chwili moze polozyc kres tak swietnie prosperujacemu watkowi, no ale na to ja juz nie mam wplywu, a robote i tak trzeba zrobic.
--- Koniec cytatu ---
No nie moglem sie powstrzymac, ale i czas temu najwyzszy aby przypomniec przyczynek i geneze, bo to juz 25 stroniczek nie w temacie!!!
aisak:
--- Cytat: 1941 w 30 Kwi 2013, 22:42:29 ---No nie moglem sie powstrzymac, ale i czas temu najwyzszy aby przypomniec przyczynek i geneze, bo to juz 25 stroniczek nie w temacie!!!
--- Koniec cytatu ---
dopabuse ;) ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej