Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (77/139) > >>

happybeti:
Myszko, ze zacytuję już klasyka naszego "Nej, tak" ;D.
Wszystko byłoby fajnie, ale to mycie okien...hm...jakby tu powiedzieć...Jak to Wiech mówił "obrzydliwa jezdem" i pajaków na cycuchach nie lubię :P.a mycie okien= pająki wyłażące ze wszystkich szpar i zakamarków w futrynach.Brrrr >:(!
Nie mam arachnofobii, jakby co.Tylko nie lubię gadzin.

A w ogóle to jako zdeklarowny "lewak" dziś swiętuję  8). 1 Maja, jakby nie było  ;D.
Co prawda pochodu w naszej wiosce nie ma, ale może choc jakieś baloniki nadmucham z okazji święta ?  ;) ;D

No i najlepsze zyczenia dla ludu pracującego miast i wsi  ;D
(Tym na "chorobowym" też  ;) :-* )

myszka0807:
My myjemy juz czyste okna to taka sciema zeby kase zarabiac .przeciez pajaki na naszym pienym ciele to zniewaga ,nie nie nic z tych rzeczy .bikini skape ubieraj i do roboty .szpetna nie szpetna ja stara i glupia ale jaki łeb do robienia kasy mam . ;D

myszka0807:
Maciej juz sie z nami chyba nie bawi . :'(dzisiaj byl aktywny o godz 00:04,tak to juz jest zadal prace domowa i nie pochwali .ty Piotrus jak obiecujesz nam trofea to dotrzymujesz slowa -jestes kochanym facetem  :P

happybeti:
Aaaaa!!!Czyste!!!
To co innego  ;D ;D ;D
Zresztą- logiczne  ;D.Jaki sens brudne okna myć, żeby zleceniodawca narzędzi pracy nie widział? O, ja głupia...hm...nie dokończę ;) ;D.

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 01 Maj 2013, 09:58:47 ---Maciej juz sie z nami chyba nie bawi . :'(dzisiaj byl aktywny o godz 00:04,tak to juz jest zadal prace domowa i nie pochwali .ty Piotrus jak obiecujesz nam trofea to dotrzymujesz slowa -jestes kochanym facetem  :P

--- Koniec cytatu ---

To Ty myszka i monitoring "ruchu" na forum prowadzisz????
A to dla.........????????????? 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej