Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
szymano4801:
--- Cytat: piotr1 w 30 Kwi 2013, 13:38:32 ---myszka...tyle roboty z tym mialem ..no, ale chyba warto bylo...koniec strugania! 8)
hmm..do zdjecia zalozylem swoj odswietnonajlepszy podkoszulek..
--- Koniec cytatu ---
Wszystko przeczytałem od gazet przez medale i ciulika giganta - narobiłes się chłopie ale trzeba było swojemu fotke strzelić na
photoshopie powiększyć żywe to żywe, na drewnianym kobietki będą pranie wiszać no chyba że protezę masz taka to trudno trzeba się ciesyc z tego co sie ma.
--- Cytuj (zaznaczone) ---Myszko, ze zacytuję już klasyka naszego "Nej, tak" ;D.
Wszystko byłoby fajnie, ale to mycie okien...hm...jakby tu powiedzieć...Jak to Wiech mówił "obrzydliwa jezdem" i pajaków na cycuchach nie lubię :P.a mycie okien= pająki wyłażące ze wszystkich szpar i zakamarków w futrynach.Brrrr >:(!
Nie mam arachnofobii, jakby co.Tylko nie lubię gadzin.
--- Koniec cytatu ---
pająki biorę na siebie Ty tylko myj . czyste czy brudne mało ważne sposób mycia się liczy
1941:
Rozumiem ze w sztuce, najlepszy photoshop ;D a pojecie autoportretu ogranicza sie do zrobienia sobie fotki?
Coz bywa i tak.
happybeti:
--- Cytat: 1941 w 01 Maj 2013, 11:38:42 ---Rozumiem ze w sztuce, najlepszy photoshop ;D a pojecie autoportretu ogranicza sie do zrobienia sobie fotki?
Coz bywa i tak.
--- Koniec cytatu ---
Na przykład tak ?
https://www.google.com/search?q=mistrzowie+fotoszopa&client=firefox-a&hs=QY&rls=org.mozilla:pl:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7-aAUYb5AcW6O4GrgcAD&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=612
myszka0807:
Dobrze bedzie my juz w mieszkaniach okien nie myjemy tylko w autach to bardziej podniecajace
1941 monitoring tak prowadze pochodze z kraju monitoringu wiec cos we krwi zistalo .uwazam ze jak praca domowa odrobiona to i oslisko powinno teraz sprawdzic .a ruczec i ublizac kazdy potrafi a potem rakiem sie wycofuje .dobrze jest umiec klotnie w zart obrocic ale nie wszyscy to umieja.ktos tam jeszcze ma obiekcie do drewnianego ciulika ja uwazam ze DAROWANEMU KONIOWI W ZEBY SIE NIE ZAGLADA . ;D
1941:
Jak sie postarasz to potrafisz!!!!!! ;D
27
Cos mnie z 27 cofnelo na 26, jest taki dzien w tygodniu co to sie nic nie uklada hahahaha
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej