Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
szymano4801:
--- Cytat: aisak w 01 Maj 2013, 17:43:41 ---a to przenies do dzialu ogloszen ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
A to są ogłoszenia o technikach ? trzeba będzie poszukać ! ;D ;D
1941:
--- Cytat: szymano4801 w 01 Maj 2013, 17:42:40 ---Ja tu wszedłem bo wątek pt" Praca w Danii" czyli cos dla mnie , a tu wątek i osnowa .Zamiast roboty szukać to pi..ę o sprzęcie do "innej roboty"
--- Koniec cytatu ---
Czytaj chodzilo ile placa w pracy przy gazetach, a nie dam prace przy gazetach!
No ale roboty trza szukac wszedzie! Za to wzbogaciles sie o wiedze o forum i takie tam. A swoja droga naprawde myslales, ze poloniainfo to posredniak? 8)
aisak:
--- Cytat: szymano4801 w 01 Maj 2013, 17:47:06 ---
A to są ogłoszenia o technikach ? trzeba będzie poszukać ! ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
popytaj kolegow z forum, pewnie wskaza droge ;)
aisak:
--- Cytat: szymano4801 w 01 Maj 2013, 17:42:40 ---Ja tu wszedłem bo wątek pt" Praca w Danii" czyli cos dla mnie , a tu wątek i osnowa .Zamiast roboty szukać to pi..ę o sprzęcie do "innej roboty"
--- Koniec cytatu ---
Dzisiaj swietuj zamiast szukac pracy 8)
szymano4801:
--- Cytat: 1941 w 01 Maj 2013, 17:49:17 ---Czytaj chodzilo ile placa w pracy przy gazetach, a nie dam prace przy gazetach!
No ale roboty trza szukac wszedzie! Za to wzbogaciles sie o wiedze o forum i takie tam. A swoja droga naprawde myslales, ze poloniainfo to posredniak? 8)
--- Koniec cytatu ---
No aż tak naiwny to nie jestem , ale na forach można się dowiedzieć gdzie sie nie pchać . A to forum mi sie wyjatkowo podoba ???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej