Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
marysha:
Zasmuce Cie aisak. Ale do swojego poziomu mnie nie sprowadzisz. I to jest wlasnie sposob w jaki prowadzisz dyskusje. Pograzasz sie sama coraz bardziej. .
Nie z takimi egzemplarzami mialam juz do czynienia, rowniez na tym forum.
aisak:
--- Cytat: marysha w 04 Maj 2013, 18:23:45 ---Zasmuce Cie aisak. Ale do swojego poziomu mnie nie sprowadzisz. I to jest wlasnie sposob w jaki prowadzisz dyskusje. Pograzasz sie sama coraz bardziej. .
Nie z takimi egzemplarzami mialam juz do czynienia, rowniez na tym forum.
--- Koniec cytatu ---
Ide spac. Zanudzilas mnie na maxa. Podziw szczery, walcz dalej... z wiatrakami :) ;)
ps pozdrow reszte moherowego bractwa ;) ;D
myszka0807:
--- Cytat: marysha w 04 Maj 2013, 16:42:48 ---Maciek nie wykazal sie polotem ani kultura. Ale myszka tez nie. Na ataki tez trzeba umiec odpowiedziec... Myszka nie potrafi. Zeszla ponizej poziomu Macka, niestety... Dostala chyba ,,slinotoku,, klawiatury, piszac coraz wieksze glupstwa.Tak jakby chciala sie pokazac od najbardziej prymitywnej strony. I pokazala.
Nikogo nie pouczam, brak mi zdolnosci pedagogicznych. i checi.
Zdazaly sie bardzo zajadle dyskusje na tym forum. Czasami bylo smieszno, czasami straszno. Zdarzaly sie juz ,,kliki,, rzucajace sie na przeciwnika w zjednoczonej zajadlosci. Ale to teraz :o. Proponuje, aby zainteresowani przejrzeli watek od poczatku i przeczytali swoje wypowiedzi. Nie sa ani konstruktywne ani smieszne, sa zenujace. Jedyna wypowiedzia z odrobina humoru w tej powodzi zalosci, sa komentarze Jomira. Szczytem falszu i zaklamania jest nawolywanie do ,,normalnej dyskusji z humorem,,. Slowo normalne nabralo nowego znaczenia.
I uprzedze. Bardzo trudno mnie obrazic albo urazic. Nie jest w stanie tego zrobic myszka, aisak, happybeti ani piotr...
--- Koniec cytatu ---
no to mnie cieszy ale ja zamierzam omijac twoje posty szerokim łukiem .nie pouczasz a co robisz .ZNOW DLA CIEBIE DUZE LITERKI TRZY KROKI W BOK OD MOJEGO NICKA .wpadlas jak filip i robisz zamet .wizytowke dobra sobie wystawilas nie ma co! .mnie to nie rusza .popisz sobie z mackiem na privat .nudne posty twoje .obrazic moze cie trudno ale OLAC TAK JAK SIE SWOJSKO MOWI TO NIE BEDZIE DLA CIEBIE TEZ CHYBA SZOKIEM .zapomnialas jeszcze o 1941!i medalu nie dostaniesz ani miana kobiet z pieknymi cyckami.my i tak jestesmy piekne madre i wolimy juz MACKA NIZ CIEBIE .ZENADA ZE ODDYCHASZ TYM SAMYM POWIETRZEM CO MY :P :Pczytalas wszystkie nasze posty?tyle stron?to jednak jestes GŁUPIA .bo nikt madry by tego nie czytal.my to bazgrolimy dla wariatow.jaka krtytka co ty bredzisz ?sypiasz z mackiem jego nazwalam gnojkiem i coebie tez tak nazwe .kim ty jestes kto chce z toba dyskutowac .ktos mi napisal na privat ze ty bylas zakonnica al i bedzieszvumoralniac .zaloz swoj watek .to jest moj ostatni post w stosunku do teojej nedznej krestury .chyba dawno po girach nie dostalas bo cie nisi .zegnam ozieble !i zostaw aisak i hsppybeti i piotra w spokoju.kup sobie konia i ujezdzsj go .to terapia dla ciebie.zmoen lekarza ----TEN CIE OSZUKUJE :P
marysha:
Zamet to tu juz chyba byl. I to niezly...Jak widze, konstruktywna krytyka jednak boli...
Nie wpadam na forum jak Filip z konopi, jestem na nim od dawna. Pisz w bardziej zrozumialy sposob. Nadmiar energii zuzytkuj w wartosciowy sposob-naucz sie gramatyki, zasad dobrego wychowania albo jezyka obcego.
Probujesz wykrecac kota ogonem. Wyzwalas Macka-ktorego ton wypowiedzi to tez nie moja bajka- od najgorszych gnojkow, itd., teraz wysylasz sygnaly pokojowe. Zastanowilabym sie na Twoim miejscu troche. Zmienila lekarstwa albo w koncu rozpoczela terapie. I tu bylam zlosliwa. Czy bezpodstawnie? Potrafisz tylko ujadac, zamiast wdac sie w dyskusje. Moze na argumenty? Zapomnialam, ze Ty tez masz z tym klopoty.Moja zlosliwosc nie jest w stanie dorownac Twojej. Przepraszam. Cierpiec nie bede.
Jak widze, konstruktywna krytyka jednak boli...Amen
aisak:
--- Cytat: marysha w 04 Maj 2013, 19:25:21 ---Zamet to tu juz chyba byl. I to niezly...Jak widze, konstruktywna krytyka jednak boli...
Nie wpadam na forum jak Filip z konopi, jestem na nim od dawna. Pisz w bardziej zrozumialy sposob. Nadmiar energii zuzytkuj w wartosciowy sposob-naucz sie gramatyki, zasad dobrego wychowania albo jezyka obcego.
Probujesz wykrecac kota ogonem. Wyzwalas Macka od najgorszych gnojkow, itd., teraz wysylasz sygnaly pokojowe. Zastanowilabym sie na Twoim miejscu troche. Zmienila lekarstwa albo w koncu rozpoczela terapie. I tu bylam zlosliwa. Czy bezpodstawnie? Potrafisz tylko ujadac, zamiast wdac sie w dyskusje. Moze na argumenty? Zapomnialam, ze Ty tez masz z tym klopoty.Moja zlosliwosc nie jest w stanie dorownac Twojej. Przepraszam. Cierpiec nie bede.
Jak widze, konstruktywna krytyka jednak boli...Amen
--- Koniec cytatu ---
Dobra, passss. Poczytalam Twoje posty. Nieglupie. Ale z pozycji ambony tez, pani doktor ;). Moja racja jest mojsza, to fakt. Ale Twoja tez Twojsza, jak widze ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej