Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
marysha:
Profesor juz, wypraszam sobie :). A z racja tak juz jest. Moja jest zawsze mojsza. Ambona? Chyba jednak nie. Uwazam, ze w sprawach malej wagi, nie warto zanizac poziomu. Tez jestem malostkowa, ale jednak sie staram, bardzo sie staram czasami, wyrazac oglednie. Zlosliwa potrafie byc, bardzo nawet- post wyzej. Przeciwnik to niestety czasami bardzo ulatwia, ciezko sie powstrzymac z riposta. Mimo ze czujesz, ze przeczolgalo sie w pewien sposob przeciwnika. Z dzialem towarzyskim, to bylo duze potkniecie, naprawde. Ale spoko, spoko.
myszka0807:
Najlepszym sposobem ignoruj jej posty poszmy dalej tak jak pisalismy nie odnoszac sie do glupot jskie wypowiada ona na forum .przy niej musimy polozyc sie na kolanach zeby dorownac do jej poziomu.jak poczatek weekendu..?piotrus i 1941 na plazy .js tez dzis bylam z rodzinka .ignora na cslego -potrafisz to ;D
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 04 Maj 2013, 19:40:46 ---Najlepszym sposobem ignoruj jej posty poszmy dalej tak jak pisalismy nie odnoszac sie do glupot jskie wypowiada ona na forum .przy niej musimy polozyc sie na kolanach zeby dorownac do jej poziomu.jak poczatek weekendu..?piotrus i 1941 na plazy .js tez dzis bylam z rodzinka .ignora na cslego -potrafisz to ;D
--- Koniec cytatu ---
Nie doszlam dzis do plazy, zimno mnie wywialo, hihi. Zazdraszczam wiec 8) ;D. Jutro powtorne podejscie tylko rowerek z Køge odbiore, co by opaleni, tudziez inni na wystepach nie przygarneli bezpanskiego ;D
aisak:
--- Cytat: marysha w 04 Maj 2013, 19:39:23 ---Profesor juz, wypraszam sobie :). A z racja tak juz jest. Moja jest zawsze mojsza. Ambona? Chyba jednak nie. Uwazam, ze w sprawach malej wagi, nie warto zanizac poziomu. Tez jestem malostkowa, ale jednak sie staram, bardzo sie staram czasami, wyrazac oglednie. Zlosliwa potrafie byc, bardzo nawet- post wyzej. Przeciwnik to niestety czasami bardzo ulatwia, ciezko sie powstrzymac z riposta. Mimo ze czujesz, ze przeczolgalo sie w pewien sposob przeciwnika. Z dzialem towarzyskim, to bylo duze potkniecie, naprawde. Ale spoko, spoko.
--- Koniec cytatu ---
hehehehe, oki pani profesor. Forum to forum. Czasami taka forme przybiera. Cenie madrych ludzi. Ale powyglupiac sie i posmiac...tez bardzo lubie :)
myszka0807:
--- Cytat: marysha w 04 Maj 2013, 19:39:23 ---Profesor juz, wypraszam sobie :). A z racja tak juz jest. Moja jest zawsze mojsza. Ambona? Chyba jednak nie. Uwazam, ze w sprawach malej wagi, nie warto zanizac poziomu. Tez jestem malostkowa, ale jednak sie staram, bardzo sie staram czasami, wyrazac oglednie. Zlosliwa potrafie byc, bardzo nawet- post wyzej. Przeciwnik to niestety czasami bardzo ulatwia, ciezko sie powstrzymac z riposta. Mimo ze czujesz, ze przeczolgalo sie w pewien sposob przeciwnika. Z dzialem towarzyskim, to bylo duze potkniecie, naprawde. Ale spoko, spoko.
--- Koniec cytatu ---
net ci darmowka uciekl .bo juz cie nie ma .a wegla poszlas dolozyc .dzieki tobie moze dojedziemy to 50 stron bo maciek kazal .a jak maciek kaze to dla nas swietosc .pisz bardziej obszerniejsze posty .szybciej dobijemy do 50 .wyzej post ???a co w nim takiego powalajacego napisalas?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej