Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (2/139) > >>

maciek300:

--- Cytat: myszka0807 w 27 Kwi 2013, 14:45:45 ---przeciez juz pracujesz w gazetach ponad 5 tygodni .mozesz u siebie dowiedziec sie ile ci wyjdzie zapychajac 30dni na miesiac.kazda firma roznoszaca gzaety na inne stawki ,dystrykty beda platnoscia uzaleznione od polozenia (domki ,windy ,schody )sa inaczej liczone .bog wie czego szukasz ?!?!jestes sezonowym pracownikiem?nikt nie powiedzial ze wszyscy maja jednakowe karty podatkowe i kwote podatku 8 %

--- Koniec cytatu ---
No szukam info na temat zarobkow. Masz cos do powiedzenia w tym temacieczy tylko jakies glupawe propozycje zebym przepracowal 30 dni. Jakbym chcial przepracowac 30 dni i samemu to sprawdzic to bym nie zakladal tematu tutaj. Dzieki za ta cenna rade.

myszka0807:
Jak do ciebie dotrzec jak ci sie napisze ze przykladowo w Komdisie zarobi sie 35  tys i ty porwiesz sie ns 30 dni u siebie i nie zarobisz to twoj nastepny watek bedzie ,,OSZUKALI MNIE ,,oracujesz miedzy ludzmi wiec spytaj ich jak to jest platne w waszej firmie mam cos do powiedzenia bo kiedys kiedys zaczynalam od gazet a teraz moja corka i ziec pracuja w gazetach

maciek300:

--- Cytat: myszka0807 w 27 Kwi 2013, 15:03:43 ---Jak do ciebie dotrzec jak ci sie napisze ze przykladowo w Komdisie zarobi sie 35  tys i ty porwiesz sie ns 30 dni u siebie i nie zarobisz to twoj nastepny watek bedzie ,,OSZUKALI MNIE ,,oracujesz miedzy ludzmi wiec spytaj ich jak to jest platne w waszej firmie mam cos do powiedzenia bo kiedys kiedys zaczynalam od gazet a teraz moja corka i ziec pracuja w gazetach

--- Koniec cytatu ---
Wkoncu jedno konkretne zdanie na dziesiec, ktorych tu napisalas. To, ze moge sie pytac ludzi z ktorymi pracuje tez wiem. Napisze ci po raz drugi, jak masz mi dawac takie odpowiedzi w tym temacie to idz lepiej podloge w wc pozmywaj i nie marnuj czasu mojego i swojego.
Oczywiscie chodzi mi o zarobki aktualne nie ile kiedys tam placili. To ze roznie placa w roznych firmach to wiem ale raczej az tak wielkich roznic nie ma, dlatego tez pytam o liczbe dostarczanych gazet.

myszka0807:
Ty smarku nie mow mi gdzie mam podloge umyc i co robic bo to ty jak CHAPACZ SEZONOWY SIE ZACHOWUJESZ .trzeba byc debilem zeby takie pytanie na forum zadawac ,,ile gazet musze roznoesc ?,, odpowiedz prosta dla takich jak ty caly TIR .a podlogi u mnie myja tacy jakty ktorym wiecznie malo i musza dorabiac .idz lulu bo na gazety nie wstaniesz

maciek300:
Zamknij pupe bo zadzwonie do Andersa i mu powiem, ze zamiast kibel szorowac to jakies glupoty na internecie wypisujesz. A jak sie Anders zdenerwuje to bedziesz mu tyle czasu kibel szorowac, ze nie zdarzysz corce kol w rowerze napompowac na nocna zmiane. A chapac to ty mozesz jakiemus staremu dunczykowi zeby sobie dorobic po pracy. Zegnam i zycze duzo zdrowia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej