Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (102/139) > >>

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 05 Maj 2013, 19:24:50 ---wow zaczynasz watpic w siebie .kto Ci namieszal w glowie .czytasz jakies glupawe posty i bierzesz sobie to do serca .na terapie pojdziesz !

--- Koniec cytatu ---
No jak Cie nie kochac, zlota myszko :-*.

Oki, przekonalas mnie, od dzis koniec szlabanu na lodowke, bede miala pewnosc siebie jak dunskie kobiety ;) ;D ;D ;D

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 05 Maj 2013, 19:26:26 ---w netto jest promocja na noze zakupimy i struganie dalej idzie w ruch bo na forum jest coraz to wiecej asow a nagrody sie naleza

--- Koniec cytatu ---
hehehe, co prawda , to prawda, ale...spraw sobie lepiej pomocnikow, bo nie nadazysz ;) ;D

piotr1:

--- Cytat: aisak w 05 Maj 2013, 19:27:49 ---hehehe, co prawda , to prawda, ale...spraw sobie lepiej pomocnikow, bo nie nadazysz ;) ;D

--- Koniec cytatu ---

pomocnikow??- no cos ty??= i co mam im wystawic na wzor? :o
o nie-niedoczekanie..
hmm...ale pomocniczki..no....pomysle, pomysle 8)

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 05 Maj 2013, 19:37:16 ---pomocnikow??- no cos ty??= i co mam im wystawic na wzor? :o
o nie-niedoczekanie..

--- Koniec cytatu ---
a skad ja mam wiedziec :o?

Moze...to zdjecie ;D ;D ;D?

myszka0807:

--- Cytat: piotr1 w 05 Maj 2013, 19:37:16 ---pomocnikow??- no cos ty??= i co mam im wystawic na wzor? :o
o nie-niedoczekanie..

--- Koniec cytatu ---
jak pomocniczki toty juz h..wystrugasz.ten piekny wyspoetowany ciulik byl tylko dla nas .to juz opatentowane.mysl nad nowymi orderami

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej