Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
1941:
--- Cytat: VENUS w 18 Maj 2013, 19:08:43 ---hehehe mądrala... taaa, korzystam z takowych pomocy i chętnie za nie płacę. Cała reszta to sprawa charakteru, wychowania i chęci pomocy... a i czasami chęci pośmiania się z kogoś. Szkoda wielka, kilka lat temu to forum było bardziej dojrzałe. Pozdrawiam rodaków
--- Koniec cytatu ---
Ja madrala???
No chyba raczej Ty sie tu wyrwalas ze soimi 13-toma wiadomosciami "konstruktywnej" krytyki, z czego wiecej pytan niz porady komukolwiek. A jezeli juz to porady "pozal sie jezu".
Co do mojej kultury hmmmm..... to absolutnie mozesz sie smialo i bez wstydu uczyc, zapraszam!!!
Jak bys miala wtpliwosci lub pytania co do kultury, smialo pytaj. Inni tez beda pewnie chetni do pomocy, takie to juz z nas pomocne i uczynne ludziska ;)
aisak:
--- Cytat: VENUS w 18 Maj 2013, 19:08:43 ---hehehe mądrala... taaa, korzystam z takowych pomocy i chętnie za nie płacę. Cała reszta to sprawa charakteru, wychowania i chęci pomocy... a i czasami chęci pośmiania się z kogoś. Szkoda wielka, kilka lat temu to forum było bardziej dojrzałe. Pozdrawiam rodaków
--- Koniec cytatu ---
Dojrzale,oznacza lepsze...wedlug Ciebie? A nie zauwazylas... tak przez te lata ;), ze jest to jedno z niewielu forum i to nie tylko polonijnych, ktore... po protu zyje i ma sie nadzwyczaj dobrze?
I nawet Ciebie ...przyciagnelo swym nieodpartym urokiem, prawda ;)?
VENUS:
Nie pracuje i nie mieszkam w Danii... Jeśli zadaje pytania na forum to nie dla mnie, bywam tu często ( czytaj Dania) bo z tym państwem współpracuje... hmmmm, szkoda mojego czasu, paaaa :-)
P.S Podzielić się z ludzmi swoimi wiadomościami można też na priv
aisak:
--- Cytat: VENUS w 18 Maj 2013, 20:52:38 ---Nie pracuje i nie mieszkam w Danii... Jeśli zadaje pytania na forum to nie dla mnie, bywam tu często ( czytaj Dania) bo z tym państwem współpracuje... hmmmm, szkoda mojego czasu, paaaa :-)
--- Koniec cytatu ---
Jasne, Wielmozna Pani z Polski ;)
aisak:
--- Cytat: VENUS w 18 Maj 2013, 20:52:38 ---
--- Koniec cytatu ---
To po co forum :o?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej