Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
myszka0807:
Kuzwa co za zaklamany motłoch.no i od razu zrobila sie venus nie dostepna .ma wziecie na niemieckiej stronie . ;D
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 19 Maj 2013, 01:00:13 ---Kuzwa co za zaklamany motłoch.no i od razu zrobila sie venus nie dostepna .ma wziecie na niemieckiej stronie . ;D
--- Koniec cytatu ---
na goscia zeszla. I nadal szpieguje :o ;D
1941:
--- Cytat: aisak w 19 Maj 2013, 01:06:47 ---na goscia zeszla. I nadal szpieguje :o ;D
--- Koniec cytatu ---
Ja, ja!
Co sie dziwisz jak sie takim powodzeniem profil cieszy? Trzeba byc swiadomym, jakie "piorunujace" wrazenie sie robi ;D ;D ;D
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 19 Maj 2013, 01:06:47 ---na goscia zeszla. I nadal szpieguje :o ;D
--- Koniec cytatu ---
taka obeznana taka wyuczona a ,,Dania i Polska ,,pisze z malej litery no k...a inteligencja na zasilku .loty samolotem we łbie !ja jak wychlam za duzo tez ni samoloty lataja.jej siostra tez tu pracowala napewno u krolowej na pokojach.co za kretynka tak łgac .szybciej bym murzyna w dupe pocalowala jak takiemu klamczuchowi pomogla .Klamstwo !!!!---u mnie przegrana jest .wrzucac innym a robiac z siebie ... wie kogo
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 19 Maj 2013, 01:12:51 ---Ja, ja!
Co sie dziwisz jak sie takim powodzeniem profil cieszy? Trzeba byc swiadomym, jakie "piorunujace" wrazenie sie robi ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
venus powinna jej w gebe napluc za zbeszczeszczenie.powinna miec nick,,pinokio,,.upodobniac sie do tak piekne postaci a w zasadzie jest pustostan jakiego na forum tu jeszcze nie bylo .no kuzwa w glowie mi sie nie moze to zmiescic.tak wrzuty robic a ...ja pierdziu jescze pokraka pisze ze domniema ze my w Kopenhadze mieszkamy .chyba nie doczytsla ze sa mapki .no sle tuk tski to ciezko jej sie czyta ze zrozumieniem .i jeszcze cycki nasze rusza ;D szok
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej