Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (116/139) > >>

happybeti:
Nie bardzo daleko  :)- poprzednia albo jeszcze jedna w tył + wątek "propozycje- co chcielibyście zmienić na forum "  :o
Pani "Venus" wyskoczyła jak klaun z pudełka i zaczeła nagle nas pouczać, co nam wolno, a czego nie pisać na naszym forum (sama w Danii nie żyjąc, a ni nawet, ponoc, nie w Polsce ;D ).

piotr1:
A podziękować

myszka0807:
Dosyc  ze dama venus w Danii nie mieszka nPisala ze nigdy tu nie pracowala byla tylko raz w delegacji w Ambasadzie .ale w zesnjej. Dama venus szukala pomocy czy jej sie nalezy to czy tamto czy moze wydziadiwac siedzenie u kochasia w Niemczech a pobierac w Danii akasse .gdzie sie szuka takich frajerow chyba tylko w Niemczech .przeciez faceci maja jaja i tak szybko laską nie daja sie wycyckac .chyba ze kochas w Niemczech to nowy wytwor damy venus .urojenia jakie ma ta kobieta to naprawde zalosne jest .jestem w stanie pokryc jej koszty leczenia by naprawic jej psychike bo ona sie sama dobija tymi klamstwami. Draze to bo naprawde wczoraj tak mi to cisnienie podnioslo ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok.jak mozna byc tak glupim kretynskim czlowiekiem .perfidnym no h..wie jak jeszcze mozna to okreslic .

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 19 Maj 2013, 01:14:49 ---venus powinna jej w gebe napluc za zbeszczeszczenie.powinna miec nick,,pinokio,,.upodobniac sie do tak piekne postaci a w zasadzie jest pustostan jakiego na forum tu jeszcze nie bylo .no kuzwa w glowie mi sie nie moze to zmiescic.tak wrzuty robic a ...ja pierdziu jescze pokraka pisze ze domniema ze my w Kopenhadze mieszkamy .chyba nie doczytsla ze sa mapki .no sle tuk tski to ciezko jej sie czyta ze zrozumieniem .i jeszcze cycki nasze rusza  ;D szok

--- Koniec cytatu ---
nie no myszka, chyba kazdy sie zgodzi, ze dosadne masz teksty, ale 100% RACJI, hihi

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 19 Maj 2013, 01:14:49 ---venus powinna jej w gebe napluc za zbeszczeszczenie.powinna miec nick,,pinokio,,.upodobniac sie do tak piekne postaci a w zasadzie jest pustostan jakiego na forum tu jeszcze nie bylo .no kuzwa w glowie mi sie nie moze to zmiescic.tak wrzuty robic a ...ja pierdziu jescze pokraka pisze ze domniema ze my w Kopenhadze mieszkamy .chyba nie doczytsla ze sa mapki .no sle tuk tski to ciezko jej sie czyta ze zrozumieniem .i jeszcze cycki nasze rusza  ;D szok

--- Koniec cytatu ---
No, tez myslalam, ze jak Venus,to.... zachowanie co najmniej na poziomie Olimpu i nie przymierzajac Heleny Trojanskiej ;). A tu chlam, sloma z butow i rynsztok z gardzieli. Nooo,  w naszym ekskluzywnym Klubie dla Prawdziwych Czarownic to Cie, wybacz,  nie powitamy ;) ;D ;D ;D

ps... ale dziurke od klucza do naszego palacu mozesz pucowac ;) ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej