Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (117/139) > >>

1941:

--- Cytat: aisak w 19 Maj 2013, 20:40:56 ---No, tez myslalam, ze jak Venus,to.... zachowanie co najmniej na poziomie Olimpu i nie przymierzajac Heleny Trojanskiej ;). A tu chlam, sloma z butow i rynsztok z gardzieli. Nooo,  w naszym ekskluzywnym Klubie dla Prawdziwych Czarownic to Cie, wybacz,  nie powitamy ;) ;D ;D ;D

ps... ale dziurke od klucza do naszego palacu mozesz pucowac ;) ;D

--- Koniec cytatu ---

Chyba klamke od "zachrystii" ;D ;D ;D

Jomir:
Kochani, a Wysta sie czasem nie zagolopowali?
No, nie wiem, moze czesc postow zostala wykasowana???

Bo w kontekscie tego co jest (zostalo???) - nie dostrzegam rynsztoku, slomy z butow itp.
No, nie wiem...

Lubie z Wami pozartowac, ale bynamniej na tyle co widze, to chyba tym razem przegieliscie....

1941:

--- Cytat: Jomir w 19 Maj 2013, 21:19:39 ---Kochani, a Wysta sie czasem nie zagolopowali?
No, nie wiem, moze czesc postow zostala wykasowana???

Bo w kontekscie tego co jest (zostalo) - nie dostrzegam rynsztoku, slomy z butow itp.
No, nie wiem...

Lubie z Wami pozartowac, ale bynamniej na tyle co widze, to chyba tym razem przegieliscie....

--- Koniec cytatu ---

Poczytaj watek co chcecie zmienic dodac ulepszyc.

Jomir:
Przeczytalam posty tej Pani - wiec jak mowie, albo czesc zostala wykasowana, albo Was ponioslo :)

1941:

--- Cytat: Jomir w 19 Maj 2013, 21:30:55 ---Przeczytalam posty tej Pani - wiec jak mowie, albo czesc zostala wykasowana, albo Was ponioslo :)

--- Koniec cytatu ---

Chwila, co to za zbiorowa odpowiedzialnosc????
Moze tak troche dokladniej????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej