Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
aisak:
--- Cytat: Jomir w 19 Maj 2013, 23:59:55 ---No kurde... Aisak dywan zwinela.
Pytanie czy zwinela czy zwinela.... ;D
--- Koniec cytatu ---
Zwinela nie zwinela... Wazne ma 8). Fajny jest... moze nie na loppo, ale na schodach rozloze, gosci witac na nim, heheh
Tytul wiedzmy do czegos zobowiazuje, no nie? ;)
myszka0807:
Jakiej ladnej zastawy nie bylo i za serwisem kawusiowym trza bylo gały wywalac oby nasza dama kawusi nie miala w czym pic tylko czas na szklanki musztardowy.tobie jak sie na papierze nie da to juz nic sama mozgiem nie ruszysz.nastepnym razem idziemy tam we dwie.ty latasz z odkurzaczem ja ładuje.zysk podzielimy na dwie
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 20 Maj 2013, 00:56:46 ---Jakiej ladnej zastawy nie bylo i za serwisem kawusiowym trza bylo gały wywalac oby nasza dama kawusi nie miala w czym pic tylko czas na szklanki musztardowy.tobie jak sie na papierze nie da to juz nic sama mozgiem nie ruszysz.nastepnym razem idziemy tam we dwie.ty latasz z odkurzaczem ja ładuje.zysk podzielimy na dwie
--- Koniec cytatu ---
Nie mam raczek jedenastu >:(. Nie dalo sie... tym razem, heheh ;).
Bedzie dobrze, poradzimy mycha 8)
maciek300:
Zauwazylem, iz Moj konkurs cieszy sie nie lada popularnoscia wsrod forumowiczow inteligentnych inaczej. Przy okazji chcialbym podziekowac wam za te wszystkie bardzo wyczerpujace odpowiedzi dotyczace zarobkow w pracy przy roznoszeniu gazet. W sumie nagrode za najwyzszy poziom debilizmu mialem zamiar wreczyc uzytkownikowi myszka69 aczkolwiek w dniu dzisiejszym zrozumialem, iz bylo by to bardzo krzywdzace w stosunku to uzytkownikow happy yeti i sraisak. W zwiazku z tym, tym trzem uzytkownikom przesle na pw namiary smietnika, przy ktorym wyrzucilem zepsuta lodowko zamrazarke. Do kompletu dorzucilem moje wlasne berlo sluzace do pielegnacji mojej wlasnej toalety co zapewne bardzo ucieszy ww. osoby (lezy gdzies tam niedaleko, musicie sobie poszukac).
maciek300:
Skoro konkurs na nabardziej autystycznego czlonka tego forum zostal roztrzygniety mysle, iz pora zamknac ten temat aby osoby szukajace info na temat zarobkow przy gazetach nie dostaly bolu glowy od nadmiaru informacji zawartych w tym temacie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej