Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (133/139) > >>

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 21 Cze 2013, 06:35:53 ---Jest duzo zalet jeszcze  jest czas na pisanie na forum  na polonii w nocy w trakcie noszenia gazet .

--- Koniec cytatu ---
I w trakcie moppowania ;) :D

1941:

--- Cytat: krzjaw1 w 21 Cze 2013, 07:03:55 ---Ha ha to fakt właśnie było opóźnienie i przyznaje sie bez bicia że pierwszy raz to zrobiłem nie zagladam tu często zazwyczaj oglądam filmy .

--- Koniec cytatu ---

Ha leniuszek  ;) ;D
A feee brak takiej zdrowej postawy prospołecznej, a widac pomóc mozesz !

myszka0807:
Nie da nam namiarow i dalej z mopami.ma juz swoja firme .A ty i ja niczego sie nie dorobilismy bo cxlowiek nie wie gdxie uderzyc .No trudno jade do pracy :'(

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 21 Cze 2013, 09:41:00 ---Nie da nam namiarow i dalej z mopami.ma juz swoja firme .A ty i ja niczego sie nie dorobilismy bo cxlowiek nie wie gdxie uderzyc .No trudno jade do pracy :'(

--- Koniec cytatu ---
Oj tam, oj tam, nie marudz ;). A garbu to sie jeszcze nie dorobilas :o? A odciskow na....eeee... (nie napisze.... :-[), tez nie, hihi?

Noo, ja tez nie, ale wszystko przed nami :D :D :D!

Milej :)

krzjaw1:
Dlaczego nie miał bym dać namiarów zapraszam firma STS. Distribution Aps Charlottenlund . Zapraszam chętnych złożyć aplikację a może coś dostaniecie na pewno na zastępstwo coś się znajdzie zwłaszcza niedzielne . Na cały etat bym nie liczył jak na razie .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej