Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
krzjaw1:
Coś mi skasowało odp....Nie zaglądam bo zajęty jestem rodziną firmą i przyjemnościami . A z ręką na sercu samej pracy w tygodniu to 2 godziny w niedziele 6 .
krzjaw1:
Ale jak już pisałem to względne jest .......Dziś np miałem lenia i robiłem 3 godz . A nie raz jak dowalą grube i katalogi to i 4 godz. Zimą to standard 3,5 do 4 godzin
Gazeciarz:
Juz myslalem ze ja jedyny w Dani gazetki roznosze ;)
krzjaw1
tez macie te cholerne paczki z książkami, gdzie trzeba sms-a wyslac?
myszka0807:
Pokedziemy sprawdzimy mam akurat kolege u Ciebie bo tu w Kopenhadze moja corka ma 9 DYSTRYKTOW WEEKENDOWYCH I W TAKIE DNI PO 3 W sunie jej daje na tydzien 2300 sztuk i wyciaga zaledwie w stosunku do Ciebie teraz juz 14-15 tys koron .wiec po co ma miec wrzody pod pachami i w kopenhadze tak nawalac .i to jest tez duzo pieniazkow ale jakby zarabiala wiecej moglaby odkladac na moja starosz bym nie musiala isc do domu starcow.godzine tylko travisz na katalogii?bo maszym jak dowala to ze 3wiecej no bo trzeba jakos to dzwignac .jak juz pisales nie dla kazdego to praca my sie tam zjawimy juz pisala do mnie na privat 11 osobowa grupa i zaszalejemy .oczywiscie zdobywajac dystrykty.A o rodzinnym biznesie tez pomyslimy no bo kasa lezec nie moze.Aisak rzucaj temat co otwieramy!ja proponuje WULKANIZACJE-prezerwatyw.tego tu w Danii nie widzialam.A Aisak swintucha jestes dzis dowiedzislam sie ze slubujesz !?!?!?Wiola mi pisala.takie cos to forum powinno zatwierdzic.Teraz sie tlumacz babo
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 21 Cze 2013, 12:00:54 ---Pokedziemy sprawdzimy mam akurat kolege u Ciebie bo tu w Kopenhadze moja corka ma 9 DYSTRYKTOW WEEKENDOWYCH I W TAKIE DNI PO 3 W sunie jej daje na tydzien 2300 sztuk i wyciaga zaledwie w stosunku do Ciebie teraz juz 14-15 tys koron .wiec po co ma miec wrzody pod pachami i w kopenhadze tak nawalac .i to jest tez duzo pieniazkow ale jakby zarabiala wiecej moglaby odkladac na moja starosz bym nie musiala isc do domu starcow.godzine tylko travisz na katalogii?bo maszym jak dowala to ze 3wiecej no bo trzeba jakos to dzwignac .jak juz pisales nie dla kazdego to praca my sie tam zjawimy juz pisala do mnie na privat 11 osobowa grupa i zaszalejemy .oczywiscie zdobywajac dystrykty.A o rodzinnym biznesie tez pomyslimy no bo kasa lezec nie moze.Aisak rzucaj temat co otwieramy!ja proponuje WULKANIZACJE-prezerwatyw.tego tu w Danii nie widzialam.A Aisak swintucha jestes dzis dowiedzislam sie ze slubujesz !?!?!?Wiola mi pisala.takie cos to forum powinno zatwierdzic.Teraz sie tlumacz babo
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze sie taki nie urodzil 8)
Wystarczy ;) :D :D :D?
ps. wulkanizacji mowie 3X TAK :D :D :D! KIEDY I GDZIE???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej