Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (136/139) > >>

myszka0807:
poczekaj poczekaj najpierw do gazetek trza sie kobito wbic .6dni w dygodniu dybac odbierzemy pare wyplatek i wtedy biznesik bedzie otwarty.a czasu noszenie gazetek zajmuje malo wiec obskoczymy ze dwie firmy z gazetkami .ja w Danii zjadlam zeby na gazetach ale wtedy to nie byly dystrykty tak rizciagle teraz to polaczone sa 2-3dystrykty w jedem bo bardzo malo ludzi zamawia gazety.Ale u kolegi  jest inaczej tam sa ludzie wyksztalceni i zamawiaja .zaufaj starszej

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 21 Cze 2013, 12:51:53 ---poczekaj poczekaj najpierw do gazetek trza sie kobito wbic .6dni w dygodniu dybac odbierzemy pare wyplatek i wtedy biznesik bedzie otwarty.a czasu noszenie gazetek zajmuje malo wiec obskoczymy ze dwie firmy z gazetkami .ja w Danii zjadlam zeby na gazetach ale wtedy to nie byly dystrykty tak rizciagle teraz to polaczone sa 2-3dystrykty w jedem bo bardzo malo ludzi zamawia gazety.Ale u kolegi  jest inaczej tam sa ludzie wyksztalceni i zamawiaja .zaufaj starszej

--- Koniec cytatu ---
:D :D :D :D

Ufam, ufam.... 8) :D

myszka0807:
Aisak to cos tu jest nie tak nikogo nie ma na forum a czy czasem nie polecieli juz do tych gazet???ty jestes na zwolnieniu wiec lec i tez stan w kolejce.dla mnie tez zaklep

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 21 Cze 2013, 13:02:47 ---Aisak to cos tu jest nie tak nikogo nie ma na forum a czy czasem nie polecieli juz do tych gazet???ty jestes na zwolnieniu wiec lec i tez stan w kolejce.dla mnie tez zaklep

--- Koniec cytatu ---
Ja na plaze :P :P :P i to biegiem ::), bo mi ciacho wymawia, ze mam za malo ruchu ;) :D :D :D

krzjaw1:
No i tak tu właśnie z wami bywa człowiek traci rachubę gdzie żartujecie a gdzie nie . Nie będę wklejał lona bo i tak się znajdzie ktoś kto uzna że jest spreparowany . Ale to standart nie przejmuje się tym . Za parę dni otworzą plaże w Klampemborg zapraszam wszystkich ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej