Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
myszka0807:
I mykam lulu bo jutro oczka na zapalki bede miala a i cycuchy beda zmeczone i jak okna myc takimi.DOBRANOC .z wami to tak ciezko jest sie rozstac jak mi odejsc od faceta :P
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 29 Kwi 2013, 00:03:14 ---to jak diabel wyglada -reklamacja !ja chce taka bardziej erotyczna odznale taka cycolinke.fajnie ze juz przyleciales.a Piotra gdzies tam na niebiosach nie bylo widac?moze swiatelek nie wlaczyl :'(
--- Koniec cytatu ---
Niestety piotr pewnie zajety ale nie widzialem bo on w takim ciemnym wdzianku gania.
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 29 Kwi 2013, 00:03:55 ---wez sobie ta bo ona mi sie nie podoba ja chce inna
--- Koniec cytatu ---
Przykro, Twoj protest zostal odrzucony w calosci.
Uzasadnienie :
Medali i odznaczen nie wybiera sie jak dan w Nomi.
myszka0807:
:( poprosze Piotra to mi wystruga z drewienka medal a ten diaelski daj aisak.ja dosyc jestem diabelska
maciek300:
--- Cytat: aisak w 28 Kwi 2013, 18:16:28 ---ooo donosiciel alias kolejny usluzny polaczek :o?
napisala ci prawde, moze troche dosadnym jezykiem, ale prawde. Wiec co sie indyczysz i obrazasz kobiete? urosles przez to?
--- Koniec cytatu ---
Jaka prawde? Prawde to napisal uzytkownik "gazeciarz" a wy tu piszecie jakies bzdury juz na 7 stron i zasmiecacie tylko temat. Idzcie na dzial hydepark czy jakies inne bzdury i sobie piszcie dalej glupoty. A myszka dopoki kolezanki sie nie pojawily, to pomimo ograniczen umyslowych, sama zauwazyla, ze z kazdym kolejnym postem coraz bardziej pograza sie w g..wnie. Widac na starosc sie niezle w tylku pomieszalo. Wychodzi na to, ze jednak nie za wielu tych gazeciarzy i hydraulikow sie zglosilo pomimo tak usilnych staran myszki zwrocenia na siebie wagi. Widac nawet gazeciarze na wyjezdzie nie sa az w takiej desperacji. Ale nie zalamuj sie myszko, moze ktos wkoncu zadzwoni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej