Ogólne > Hydepark

zakazane rasy psów wDenmark

<< < (2/17) > >>

aisak:

--- Cytat: czesio w 29 Kwi 2013, 17:34:04 ---nie nie mam kompleksów, chciałem dla córeczki w prezencie kupić ale chyba jej kałasznikowa kupie bo to pojebany kraj

--- Koniec cytatu ---
:o :o :o
Dla coreczki w prezencie?? chyba stracilam umiejetnosc czytania ze zrozumieniem... tjaaa kalach lepszy

btw, co cie tu tak dobilo? hundige to jak polska  kolonia hehehe

czesio:
miałem 2 amstaffy i znam sie na psach zajmowałem sie tresurą wiec nie chce słyszec co dobre co złe - nie ma groznych psów tylko ludzie to debile

czesio:
tu tylko obsrane muslimy moga wszystko  :-[

aisak:

--- Cytat: czesio w 29 Kwi 2013, 17:53:27 ---miałem 2 amstaffy i znam sie na psach zajmowałem sie tresurą wiec nie chce słyszec co dobre co złe - nie ma groznych psów tylko ludzie to debile

--- Koniec cytatu ---
a tak, to sie zgadza :)

vordingborg:
Rozbisurmanione jamniki też powinni wciągnąć na listę  >:( bo... nie dość że ujadają wściekle,  liżą się po wszystkim i drapią (worek na pchły) gania za kotami i samochodami (skórzany łeb) to jeszcze rzuca się na listonosza i inne psy znaczy funkcjonariuszy   ::)  A po tym jak taki jeden mało nie zalizał mnie na śmierć to sam mogę poświadczyć że te psubraty to  RASA SZCZEGÓLNIE NIEBEZPIECZNA dla człowieka !!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej