Ogólne > Hydepark

KRAJ IDEALNY ?

<< < (6/17) > >>

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 03 Maj 2013, 09:15:46 ---prawieracja...jomir- zobacz kraje ktore ktore mialy liberalne przepisy dla muslimow lub te przepisy zrebila.....zribale...zrobi....zrrebalizo....tfu!- zobacz kraje ktore zmienily przepisy wlasnie dla nich- jaki teraz maja klopot i jak usiluja sie wycofac z tych przepisow-a latwe to nie bedzie..czemu?- bo czlowiek ma taka nature ze latwo przyzwyczaja sie do dobrego a ciezko odzwyczaja-a ze jest tu ich duzo bo nasciagali rodziny rodzin i namnozyli sie jak kroliki wiec beda prostestowac i walczyc,jak im ise wydaje- o swoje, a tak naprawde, to o nasze.. pozatym zawsze lepiej zapobiegac niz leczyc- to stara murzynska prawda- pewnie gdy aisak reka rwie to tez sobie tak czasem pomysli 8) - wiec wedlug mnie japonia zapobiega gdyz nie chce leczyc...- w przeciwienstwie do pani aisakowej 8)

--- Koniec cytatu ---
no....nie moge sie nie zgodzic :-\.... prawieracja honorowa 8) ;D

vordingborg:

--- Cytat: psychopata w 03 Maj 2013, 12:22:52 ---Oczom nie wierze. Nie wstyd Wam? Rasisci. Zebyscie jeszcze byli u siebie, ale wy w Danii tylko goscmi jestescie.

--- Koniec cytatu ---
Co to za kraj który gości zmusza do pracy ?
Dania  ;D ;D ;D
A japońcom się nie dziwie, wpuszczą brodaczy to się w sposób niekontrolowany rozmnożą, zeżrą cały ryż, a potem wszyscy umrą z głodu  :(  Apokalipsa i kuniec świata HA-rakiri pozostanie  >:(

aisak:

--- Cytat: vordingborg w 03 Maj 2013, 20:20:14 --- Co to za kraj który gości zmusza do pracy ?
Dania  ;D ;D ;D
A japońcom się nie dziwie, wpuszczą brodaczy to się w sposób niekontrolowany rozmnożą, zeżrą cały ryż, a potem wszyscy umrą z głodu  :(  Apokalipsa i kuniec świata HA-rakiri pozostanie  >:(

--- Koniec cytatu ---
Zonk, vordi 8). Info z pierwszej reki od Kurdyjki poznanej wczoraj w szkole jezykowej: uchodzcy maja 3 lata TYLKO na nauke jezyka, bez pracy ::). W tym czasie otrzymuja zwiekszone kontanthjælp.
 My praca i nauka, drobna roznica ;)

vordingborg:
A co mnie jakieś kurde ? 
mój post dotyczył ( przeczytaj wyżej)

aisak:

--- Cytat: vordingborg w 03 Maj 2013, 20:26:59 ---A co mnie jakieś kurde ?

--- Koniec cytatu ---
:o :o :o a oczym/kim to temat ;D ;D ;D?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej