Ogólne > Hydepark
KRAJ IDEALNY ?
aisak:
--- Cytat: happybeti w 03 Maj 2013, 20:46:35 ---No...z uchodźcami to ostrożnie...jak gdzies trwa wojna i nie ma warunków do normalnego życia, to każdy cywilizowany kraj powinien pomóc takim osobom.
Inna sprawa, że to "uchodźdztwo" czasem naciągane bywa 8)
Sami wiemy, ilu "naszych" załapało się na uchodźdztwo polityczne, podczas gdy tak naprawdę nikt ich w kraju nie prześladował za "komuny", a tylko chcieli zwyczajnie poprawić sobie byt.
--- Koniec cytatu ---
to w domysle ;). "kolezanki" opowiedzialy mi, ile rodzinki musialy tu sciagnac...na otarcie lez 8)
happybeti:
O, to widze, że masz dużo tych "koleżanek" ;).
Ja mam tylko jednego kolegę, i to bez cudzysłowu. Fajny chłopak, wykształcony, informatyk i nie Arab.Ściągnięto go tu do pracy, do szkoły chodzi, no, bo język znać trzeba jednak.
Swoją droga, to go podziwiam , jaki on ma mózg ;)- lekcji nie odrabia, ale a vista "czyta " zadnia , gdy nauczycielka go pyta ;D.
aisak:
--- Cytat: happybeti w 03 Maj 2013, 21:09:28 ---O, to widze, że masz dużo tych "koleżanek" ;).
Ja mam tylko jednego kolegę, i to bez cudzysłowu. Fajny chłopak, wykształcony, informatyk i nie Arab.Ściągnięto go tu do pracy, do szkoły chodzi, no, bo język znać trzeba jednak.
Swoją droga, to go podziwiam , jaki on ma mózg ;)- lekcji nie odrabia, ale a vista "czyta " zadnia , gdy nauczycielka go pyta ;D.
--- Koniec cytatu ---
Betti Tu sa tylko opaleni i Polacy. To getto. W szkole porannej zas, sami Arabowie no i...ja :)
aisak:
--- Cytat: aisak w 03 Maj 2013, 21:12:17 ---Betti Tu sa tylko opaleni i Polacy. To getto. W szkole porannej zas, sami Arabowie no i...ja :)
--- Koniec cytatu ---
Nie arab, to kto :o?
1941:
Ktos tu bardzo dobrze zauwazyl, ze gro z tych "uchodzcow" smiem stwierdzic, wyjechalo na papiery tych pokrzywdzonych ktorych juz nikt i nigdy nie znajdzie w tak faktycznie to wiadomo.
Wiem bo sporo takich "rodzynkow" przyjechalo tez z Serbii i Chorwacji i sam jedyny wie, skad jeszcze.
Co do polityki religijnej muzulmanow ktos tu umiescil trafne okreslenie faz ewolucji w osiedlaniu/walce o byt religii.
Swietnie ujete jest to (o dziwo 100% zgody) przez makara i celnie przez lukashero. Jestem dokladnie tego samego zdania a rasista nigdy nie bylem i nie jestem.
Japonia to jednak madry kraj, natomiast przy tej akcji z choinka w Danii zdecydowanie przydalby sie premier Austaralii no az sie prosi >:(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej