Ogólne > Hydepark

KRAJ IDEALNY ?

<< < (10/17) > >>

makarpoland:
Mi sie wydaje, ze wojna z islamem to bedzie tylko taki dodatek do konfliktu ekonomicznego, ktory zbliza sie w Europie wielkimi krokami. Zrzuca wszystko na muslimow i podwojny problem bedzie (pewnie niby) zalatwiony. Moze ktos z was wie gdzie mozna przeczytac cos powazniejszego nt imigracji muslimskiej do Europy ? Kto rozpoczal, kto jest odpowiedzialny i po co ?

aisak:

--- Cytat: 1941 w 03 Maj 2013, 22:45:40 ---Ktos tu bardzo dobrze zauwazyl, ze gro z tych "uchodzcow" smiem stwierdzic, wyjechalo na papiery tych pokrzywdzonych ktorych juz nikt i nigdy nie znajdzie w tak faktycznie to wiadomo.
Wiem bo sporo takich "rodzynkow" przyjechalo tez z Serbii i Chorwacji i sam jedyny wie, skad jeszcze.
Co do polityki religijnej muzulmanow ktos tu umiescil trafne okreslenie faz ewolucji w osiedlaniu/walce o byt religii.
Swietnie ujete jest to (o dziwo 100% zgody) przez makara i celnie przez lukashero. Jestem dokladnie tego samego zdania a rasista nigdy nie bylem i nie jestem.
Japonia to jednak madry kraj, natomiast przy tej akcji z choinka w Danii zdecydowanie przydalby sie premier Austaralii no az sie prosi >:(

--- Koniec cytatu ---
Nie mam na imie "ktos" :o ;D

aisak:

--- Cytat: 1941 w 04 Maj 2013, 12:56:26 ---Ha, musze Was pocieszyc!

Usmiech i serdecznosc Dunczyka wobec obcokrajowca trwa tylko do chwili, gdy sie dowie, ze ten nie jest tylko turystą w Danii ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
Lekka korekta: trwa tak dlugo, jak sie mu potakuje, zgadza sie z tym, co on mowi i wykonuje sie poslusznie i bardzo szybko jego polecenia. Sprobujecie czasami nie zgodzic sie z opinia, lub nie potaknac.... Usmiech ginie jak wymazywany gumka myszka, hahaha, natychmiastowo...

aisak:

--- Cytat: makarpoland w 04 Maj 2013, 14:57:28 ---Mi sie wydaje, ze wojna z islamem to bedzie tylko taki dodatek do konfliktu ekonomicznego, ktory zbliza sie w Europie wielkimi krokami. Zrzuca wszystko na muslimow i podwojny problem bedzie (pewnie niby) zalatwiony. Moze ktos z was wie gdzie mozna przeczytac cos powazniejszego nt imigracji muslimskiej do Europy ? Kto rozpoczal, kto jest odpowiedzialny i po co ?

--- Koniec cytatu ---
Moze tu zobacz/popytaj:

http://ndie.pl/

Troche historii bedziesz musial przewertowac. Pierwotne przyczyny znacznie sie roznily od obecnych...

1941:

--- Cytat: aisak w 04 Maj 2013, 17:39:19 ---Nie mam na imie "ktos" :o ;D

--- Koniec cytatu ---

Osoba znana z forum i tylko nicka(imie niepewne) to raczej jest Ktos, ale faktycznie piszac nie zapamietalem kto to personalnie byl.

Się czepiasz! ;) ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej