Ogólne > Pomoc!
KORZYSTANIE Z NEM ID
Jomir:
--- Cytat: mycha690 w 20 Lis 2015, 13:02:04 ---Właśnie uzyskałam NemID i mam problem, ponieważ nie mogę się zalogować na stronie swojego banku. Dodam, że mam zaktualizowane NemID (pomogła mi Pani w komunie:)
--- Koniec cytatu ---
NIe znam innych bankow, ale w Danske Bank, trzeba jakas aplikacje sciagnac, czy jakos tak (nie robilam tego lata swietlne, ale za pierwszym razem cos takiego trzeba bylo zrobic). Moze tu ktos dopowie, a jak nie to sprobuje pogrzebac na stronie banku. Niestety jestem w locie do przedszkola teraz.
mycha690:
--- Cytat: happybeti w 20 Lis 2015, 13:34:18 ---Ale NA CZYM , tak dokładniej, polega ten problem ? Jaki komunikat się wyświetla, czy jak...? Bo przyczyn może być wiele...
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie wyskakuje mi taki błąd:
Nie masz aktywną umowę z bankiem na temat korzystania NemID. Kontakt ustanowieniu umowy.
zpatentem:
http://www.danskebank.dk/da-dk/erhverv/mindre-erhverv/netbank/sikkerhed/adgang-til-netbank/pages/nemid.aspx
jest tam tez numer telefonu do obslugi klienta, ale jak dunski jest dla ciebie niezrozumialym belkotem to napisz mail:
Hvorfor kan jeg ikke logge på min bankside ved brug af nyt nemid? Podaj oczywiscie twoj numer konta.
mycha690:
--- Cytat: zpatentem w 20 Lis 2015, 14:15:42 ---http://www.danskebank.dk/da-dk/erhverv/mindre-erhverv/netbank/sikkerhed/adgang-til-netbank/pages/nemid.aspx
jest tam tez numer telefonu do obslugi klienta, ale jak dunski jest dla ciebie niezrozumialym belkotem to napisz mail:
Hvorfor kan jeg ikke logge på min bankside ved brug af nyt nemid? Podaj oczywiscie twoj konto nummer.
--- Koniec cytatu ---
Bardzo dziękuję za okazałą pomoc:)
zpatentem:
"Przy logowaniu do banku, uzywajac NemID, wprowadź identyfikator użytkownika (zazwyczaj cpr), ponizej hasło (ktore sama prawdopodobnie juz wybralas) poczem dobierasz do ukazajacych sie nowych liczb numeryczny odpowiednik ze skladanej tekturki. Kluczem karta zawiera szereg kodów jednorazowych, które należy zastosować nowe przy każdym logowaniu. "
mocniej niz troche poprawione tlumaczenie googla :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej