Ogólne > Kącik Kulinarny

Polskie śniadanie

<< < (4/8) > >>

zpatentem:
Tak, dunczycy sie nie przejmuja i jak sie wychylisz za bardzo to stracisz ich szacunek bo bedziesz nieoszczedny i zakompleksiony :). Kakao dla 30 ? Aisak, uspokoj sie :)

aisak:

--- Cytat: zpatentem w 09 Maj 2013, 20:08:17 ---Tak, dunczycy sie nie przejmuja i jak sie wychylisz za bardzo to stracisz ich szacunek bo bedziesz nieoszczedny i zakompleksiony :). Kakao dla 30 ? Aisak, uspokoj sie :)

--- Koniec cytatu ---
Nie dla 30, tylko dla Ciebie :)
Czytaj ze zrozumieniem :).

aisak:
A ja bardzo lubie polskie tradycyjne: Zastaw sie a postaw sie :).

Nasze staroszlacheckie to przeciez: Gosc w dom, Bog w dom.

(... i juz nadstawiam drugi policzek do bicia ;))

happybeti:
Mi też sie wydaje, ze jak chcieli "polskie śniadanie", to oczekują czegoś innego :)
Aha, jeszcze dorzuciłabym kabanoski pociete na kawałaki i krakowską suchą.A co! Niech wiedzą , czego nie mają  ;D (choc "kabanosy" juz widziałam tu w sklepach, ale...nie odważyłam się kupić ;D ).
Oczywiście do tego sałata, pomidorki, ogórki, rzodkiewki, szczypiorek - by było zdrowo i apetycznie :).

A co do "medister" , to...jak dla mnie ona i tak za słona  :-\...to jeszcze soli dodawać???
Sól zreszta to "biała smierć"  ;).Niezdrowa  :P ;D

aisak:

--- Cytat: happybeti w 09 Maj 2013, 20:47:49 ---Mi też sie wydaje, ze jak chcieli "polskie śniadanie", to oczekują czegoś innego :)
Aha, jeszcze dorzuciłabym kabanoski pociete na kawałaki i krakowską suchą.A co! Niech wiedzą , czego nie mają  ;D (choc "kabanosy" juz widziałam tu w sklepach, ale...nie odważyłam się kupić ;D ).
Oczywiście do tego sałata, pomidorki, ogórki, rzodkiewki, szczypiorek - by było zdrowo i apetycznie :).

A co do "medister" , to...jak dla mnie ona i tak za słona  :-\...to jeszcze soli dodawać???
Sól zreszta to "biała smierć"  ;).Niezdrowa  :P ;D

--- Koniec cytatu ---
surowy medister jest bez smaku. ale moze kupujemy rozne rodzaje :)

Tak zapomnialam o cieniutkich wyszuszonych na wior, heheh, kabanoskach. Dunczycy bardzo je lubia. Sprawdzone doswiadczalnie 8)

Dzizes :o..., zycie tez..., konczy sie smiercia ;) ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej