Ogólne > Hydepark
spotkania forumowe w realu?:)
aisak:
--- Cytat: 1941 w 11 Maj 2013, 20:18:06 ---Coz za rog obfitosci dzis dla dziewczyn, nie dziw, ze aisak musiala leciec cyt. :
Masz ochote na spacer po centrum cph dzisiaj wieczorem?(tylko Panie) , Napisz Oddzwonie. 45l 185cm sam , juz wolny, wyksztalcony, pracujacy , niezalezny i mieszkajacy na stale w cph. Prosze pisac na www.eskimos69@wp.pl pozdr. Z
Powodzenia.
Tym to dobrze w tej Kobenhavn.
--- Koniec cytatu ---
Mnie to nie rusza 8), Ciebie tak, hihi ;D?
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 11 Maj 2013, 19:48:02 ---Finezji? Chyba fantazji ;D
Mysza cos dla Ciebie, wygrzebalem w ogloszeniach dla realizacji reala cyt:
Mam kolo 30-stki i szukam świetnej, ładnej i sympatycznej kochaneczki z okolic KPH, wiek malo istotny byle pociagająca, nie tylko sexik bedzie nas łączyć ale i jakieś fazowe chwile gdzieś fajnie spędzone ,pełna dyskrecja gwarantowana ,czujesz się atrakcyjna i znudzona w domu pisz ,viptomekvip@wp.pl
Czytalem, wg. mnie pasi jak ulal!
Trzymam kciuki. Powodzenia!
Sprobuj nie skorzystac, bede wiedzial ;D
--- Koniec cytatu ---
u zawsze kims sie wypychasz,,STARY CZLOWIEK I MOZE,,
1941:
--- Cytat: aisak w 11 Maj 2013, 20:25:30 ---Mnie to nie rusza 8), Ciebie tak, hihi ;D?
--- Koniec cytatu ---
Co ma mnie ruszac faceci???? Cos Ty dzis jadla, ze takie niestrawnosci? Diety nie trzymasz?
Chodzi o stolice, a u mnie cisza i spokoj i wylezc gdzies ciezko :'( :( Afstand do stolicy dalekuski, oj dalekuski i bez wode.
aisak:
--- Cytat: 1941 w 11 Maj 2013, 20:29:46 ---Co ma mnie ruszac faceci???? Cos Ty dzis jadla, ze takie niestrawnosci? Diety nie trzymasz?
Chodzi o stolice, a u mnie cisza i spokoj i wylezc gdzies ciezko :'( :( Afstand do stolicy dalekuski, oj dalekuski i bez wode.
--- Koniec cytatu ---
hihi, u mnie zbyt latwy, a ... oczywistosci mnie nie ruszaja ;)
1941:
--- Cytat: aisak w 11 Maj 2013, 20:53:24 ---hihi, u mnie zbyt latwy, a ... oczywistosci mnie nie ruszaja ;)
--- Koniec cytatu ---
Rejsepige ;D ;D ;D
Moze gdzies w biurze podrozy powinnas poszukac roboty?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej