Ogólne > Hydepark
ROZTERKI FACETA Z DUŻYM...
piotr1:
Znaczy ze w sensie wszystkie blondynki czy wszystkie politi nieoznakowane wysłano?- pytam bo nie wiem czego sie zacząć bać.. 8) lub- kogo..?
aisak:
--- Cytat: piotr1 w 10 Cze 2013, 23:24:44 ---Znaczy ze w sensie wszystkie blondynki czy wszystkie politi nieoznakowane wysłano?- pytam bo nie wiem czego sie zacząć bać.. 8) lub- kogo..?
--- Koniec cytatu ---
Nie no, nie ma sie co bac. Tylko politi nieoznakowane wyslano ;). A blondynki wobec tego robia w tyl zwrot... przekladaja siodelka w miejsce kabusewnic i wiooooo do domkow... ;) :D :D :D!
A ja ruda i zezowata nadal robie , co lubie.... 8) :D
1941:
--- Cytat: aisak w 10 Cze 2013, 23:28:56 ---Nie no, nie ma sie co bac. Tylko politi nieoznakowane wyslano ;). A blondynki wobec tego robia w tyl zwrot... przekladaja siodelka w miejsce kabusewnic i wiooooo do domkow... ;) :D :D :D!
A ja ruda i zezowata nadal robie , co lubie.... 8) :D
--- Koniec cytatu ---
No to my na nordjylland bedziemy uwazac, albo poplacimy troche.
A Ty, co Ty mozesz lubic przy swoim Nej, Tak! ? ??? No moze poza teoretyzowaniem na temat dietek ;)
aisak:
--- Cytat: 1941 w 14 Cze 2013, 08:35:58 ---No to my na nordjylland bedziemy uwazac, albo poplacimy troche.
A Ty, co Ty mozesz lubic przy swoim Nej, Tak! ? ??? No moze poza teoretyzowaniem na temat dietek ;)
--- Koniec cytatu ---
I przy tym toku myslenia pozostan... ;) ;D
1941:
--- Cytat: aisak w 14 Cze 2013, 11:45:00 ---I przy tym toku myslenia pozostan... ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie w duzym skrocie, ale i tak pozostane 8) :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej