Ogólne > Hydepark
Pokłosie nie dla duńczyków
daniaa:
--- Cytat: dania_d w 21 Maj 2013, 21:08:44 ---... wyobraź sobie co o nas pomyślą.
--- Koniec cytatu ---
Ja tego filmu nie ogladalem, za to ogladalem dunski film "I zbaw nas ode złego" (oryg. "Fri os fra det onde") i co ja sobie pomyslalem o dunczykach...?... rasisci :)
Przeciez to tylko film, a wy tu juz bitwe tworzycie.
1941:
--- Cytat: daniaa w 25 Maj 2013, 01:01:03 ---Ja tego filmu nie ogladalem, za to ogladalem dunski film "I zbaw nas ode złego" (oryg. "Fri os fra det onde") i co ja sobie pomyslalem o dunczykach...?... rasisci :)
Przeciez to tylko film, a wy tu juz bitwe tworzycie.
--- Koniec cytatu ---
Tak sobie to tłumacz 8)
szymano4801:
Film fajny, interpretacja dowolna każdy po swojemu coś z niego wyniesie .
Może ten film właśnie dla tych 2% wrednych i nieludzkich nakręcili?
Film o Generale Nilu polecam .
Makar >>>> a te wszystkie spacyfikowane wsie bo "leśnych " ukrywali albo im pomagali,a ci co ich rozstrzeliwano bo ukrywali żydów , a ci co gazetki albo broń nosili ale wpadli , a ci co w głowie mieli coś więcej niż kalafior i trzeba ich było zgładzić itd itd to niby skąd się Niemcy o nich dowiadywali? szklaną kule mieli czy z gwiazd czytali? byli życzliwi , którzy donosili " za miskę soczewicy albo grosik" i może nie bezpośrednio ale pośrednio odpowiadają za te zbrodnie.
Nie wszyscy Niemcy to mordercy i naziści, nie wszyscy muzułmanie to dziecioroby i nabuseby, nie wszyscy Rumuni to brudasy .......... nie wszyscy Polacy to kolaboranci i złodzieje.
1941:
Co prawda nie o "Pokłosie" chodzi, ale jest reakcja TVP na serial "Nasze matki, nasi ojcowie", czyt. tu :
http://fakty.interia.pl/polska/news-tvp-pokaze-kontrowersyjny-film-o-wojnie-nasze-matki-nasi-ojc,nId,976969
Co w zasadzie to ma dac? Mozliwosc oceny? Przeciez i tak spora czesc spoleczenstwa juz ogladneła ten film.
farvela:
to sobie Duńczycy Pokłosie obejrzą. Jutro ten film grają w kopenhaskim kinie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej