Ogólne > Rodzina ...

Basen

<< < (2/2)

Jomir:
Pisalam z telefonu, wiec nie mialam sily "dziegrac" wiecej.
O to nauke trzymania malucha, warto zapytac fachowca.
Mozna w rozny sposob, by dziecko plywalo na pleckach, brzuszu, z wieksza pomoca mamy i mniejsza, jak zanurzac malucha itp.

Moze jedne platne zajecia z instrukterem?
Ja mialam farta, bo moja przyjaciolka to instruktorka, wiec za darmoche mialam nauki  ;D

kama:
Oczywiscie ze beda ta zajecia z instrukotorem, nie wiem czy zerkalas z link:)
Wstepnie rozmawialam z obsluga a jutro porozmawiamy z instuktorem, wiec zaczynamy jak nalezy, od fachowej porady, nauki itd
pozdrawiam kama

Jomir:
A, nie, nie zerknelam :)
Kama to TY???
Bo jak Ty, to czemu po ludzku nie piszesz, na jakims fejsie. No wiem, wiem, moj skype w kosmosie, ale fejsa jeszcze co jakis czas przegladam :)

Anja_an2:
Ja chodzilam na basen w Hinnerup. Nie wiem jak jest w innych miejscach ale tu jest specjalny cieply basen dla dzieci i woda jest tam zawsze cieplutka jak w wannie wiec nie bylo problemu ze Mala sie wychlodzila. Jest tez specjalna szatnia tylko do tego basenu z blatem do przewijania nad ktorym jest lampa ogrzewajaca. Same zajecia tez byly fajne, instruktorka chetnie pomagala i tlumaczyla. Nurkowanie najmniejszych dzieci przypominalo mi podtapianie bo one prawie zawsze plakaly albo byly w szoku po wynurzeniu, dopabuse troche starsze czerpaly z tego jakas przyjemnosc. Ale oprocz nurkowania sa oczywiscie zabawy, piosenki, cwiczenia itd. Takze nam sie bardzo podobalo i pewnie jesienia znow sie zapiszemy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej