Ogólne > Hydepark

Na dobre imie trzeba zapracowac...

(1/7) > >>

MartynaM:
I znowu rodacy zadbali, zeby nie zmieniono o nas opinii...

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-69024781:tv-s%C3%A5dan-stj%C3%A6ler-tyve-genbrugst%C3%B8j.html

myszka0807:
Ja pierdo..e pewnie zonki maja w Polsce lumpeksy.kuzwa siara jak gnat .wstyd mi  :(

Krakers:
myszka - ale za co Tobie wstyd? - przecież Polacy to nie jedna rodzina, każdy człowiek jest inny. U mnie w pracy czasami przyjdzie taki jeden i coś tam powie - bo on sporo gazet czyta :D ... to zawsze sobie tak myślę: "Chłopie, aleś Ty głupi"  :-X , a on podjarany, że jakiś obcokrajowiec (bo na Litwinów też "ma historyjki") coś tam wywinie. A jak duńskie "pijaczki" oddają mocz za sklepem to nikt tego nie widzi ;) - zresztą ich sprawa, mi to rybka ... ale nie Willego ;)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 02 Cze 2013, 22:31:26 ---myszka - ale za co Tobie wstyd? - przecież Polacy to nie jedna rodzina, każdy człowiek jest inny. U mnie w pracy czasami przyjdzie taki jeden i coś tam powie - bo on sporo gazet czyta :D ... to zawsze sobie tak myślę: "Chłopie, aleś Ty głupi"  :-X , a on podjarany, że jakiś obcokrajowiec (bo na Litwinów też "ma historyjki") coś tam wywinie. A jak duńskie "pijaczki" oddają mocz za sklepem to nikt tego nie widzi ;) - zresztą ich sprawa, mi to rybka ... ale nie Willego ;)

--- Koniec cytatu ---
Dunskie na srodku ulicy w nocy, albo w togu, bezposrednio pod siebie...., polskie w krzaki na plazy, nawet zbytnio w nie nie wchodzac, bo...po co ::)?

Krakers:

--- Cytat: aisak w 02 Cze 2013, 22:44:19 ---Dunskie na srodku ulicy w nocy, albo w togu, bezposrednio pod siebie...., polskie w krzaki na plazy, nawet zbytnio w nie nie wchodzac, bo...po co ::)?

--- Koniec cytatu ---
O, to może ... "bo wszyscy ludzie to jedna rodzina"? ;) aisak - to Ci zagadywacze? ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej