Ogólne > Hydepark
Du skal tale polsk
martuchnam:
--- Cytat: 1941 w 05 Cze 2013, 08:56:39 ---Ciesz sie chwila ;) 8)
Ja bym załatwił sprawe wykonczeniowek momentalnie, ale na razie nie jestem dunskim parlamentarzysta a tym bardziej zwiazkowcem, ale mysle, ze skoro ja wpadlem na ten prosty pomysl, to Dunczycy wpadna tym bardziej ;D
--- Koniec cytatu ---
noo kochany niestety UE zablokuje ich pomysly jesli takowe powstana.
to cos jakby w pl zabronic uslug zagranicznych(jakichkolwiek)..ciekawe ile wtedy polakow prace by mialo..tak samo z dunczykami bedzie.
poza tym wiekszosc z nich potrafi tylko powiedzmy jedna rzecz np malowanie do drugiej chocby potrafil to sie nie zabierze a stawki zycza sobie dosc wysokie.i powiedzmy sobie wykonanie momentami tez pozostawia wiele do zyczenia.
1941:
--- Cytat: martuchnam w 05 Cze 2013, 09:09:42 --- noo kochany niestety UE zablokuje ich pomysly jesli takowe powstana.
to cos jakby w pl zabronic uslug zagranicznych(jakichkolwiek)..ciekawe ile wtedy polakow prace by mialo..tak samo z dunczykami bedzie.
poza tym wiekszosc z nich potrafi tylko powiedzmy jedna rzecz np malowanie do drugiej chocby potrafil to sie nie zabierze a stawki zycza sobie dosc wysokie.i powiedzmy sobie wykonanie momentami tez pozostawia wiele do zyczenia.
--- Koniec cytatu ---
Co mnie to obchodzi???
Unia, unia a zasady jakie DK ustali wewnatrz to ich sprawa. Tak wiec martuchna szukaj na powrot roboty w DK na kontrakcie ;D ;D ;D nikt ograniczał nie bedzie, czy ktos zabroni Tobie zarejestrowac samochod z PL w DK??? Nie!!! ;)
Natomiast jakie by nie miec zdania o Dunczykach co do ich pracy czy spacjalizacji, to oni sa u siebie i szanuja ludzi i prace a nie jak dziki narod wschodni.
Precz z polskimi pracodawcami!!!
martuchnam:
--- Cytat: 1941 w 05 Cze 2013, 09:22:38 ---Co mnie to obchodzi???
Unia, unia a zasady jakie DK ustali wewnatrz to ich sprawa. Tak wiec martuchna szukaj na powrot roboty w DK na kontrakcie ;D ;D ;D nikt ograniczał nie bedzie, czy ktos zabroni Tobie zarejestrowac samochod z PL w DK??? Nie!!! ;)
Natomiast jakie by nie miec zdania o Dunczykach co do ich pracy czy spacjalizacji, to oni sa u siebie i szanuja ludzi i prace a nie jak dziki narod wschodni.
Precz z polskimi pracodawcami!!!
--- Koniec cytatu ---
nie kazdy polski pracodawca to oszust :) dusnkie firmy tez oszukuja na potege moze nie tak jak polskieale rowniez.tyle ze co do DK firm nikt tego tak nie naglasnia jak w spr firm zinnych krajow.poza tym ja mam prace i nie narzekam.
a co do poszanowania pracy przez dunczykow moglabym dyskutowac.nie wszystcy dunczycy sa tacy sami tak samo jak polacy i inne nacje.
inna:
Calyten problem tkwi w tym "Enhedslistens og SF's vælgersegment af bz-ere, bistandsklienter samt andre arbejdssky elementer vil jo ikke have nogen job så længe de uhindret kan få lov til at ligge på sofaen og hæve verdens højeste overførselsindkomster! Og de uduelige jobcentre og sociale myndigheder gør intet for at få danskerne i gang!
Alle disse samfundsnassere foregiver bare at det er åh så frygteligt at andre har taget deres jobs - men sandheden er jo at de ikke selv har søgt dem! Og de fleste af disse dovne nassere er ikke 140 kr. værd i timen - men det er derimod en polak som er flittig og loyal ! "
A ja w zyciu nie zatrudnie dunskiego håndværke - w zyciu to co zostawili po robocie w moim domu i ile realnie pracowali to szok. DOPabuse firma z Pl dokonczyla po przedszkolu bo qwa nawet nie potrafili dobrze okien zamontowac
martuchnam:
--- Cytat: inna w 05 Cze 2013, 10:02:24 ---Calyten problem tkwi w tym "Enhedslistens og SF's vælgersegment af bz-ere, bistandsklienter samt andre arbejdssky elementer vil jo ikke have nogen job så længe de uhindret kan få lov til at ligge på sofaen og hæve verdens højeste overførselsindkomster! Og de uduelige jobcentre og sociale myndigheder gør intet for at få danskerne i gang!
Alle disse samfundsnassere foregiver bare at det er åh så frygteligt at andre har taget deres jobs - men sandheden er jo at de ikke selv har søgt dem! Og de fleste af disse dovne nassere er ikke 140 kr. værd i timen - men det er derimod en polak som er flittig og loyal ! "
A ja w zyciu nie zatrudnie dunskiego håndværke - w zyciu to co zostawili po robocie w moim domu i ile realnie pracowali to szok. DOPabuse firma z Pl dokonczyla po przedszkolu bo qwa nawet nie potrafili dobrze okien zamontowac
--- Koniec cytatu ---
nic nowego nie powiedzialas.moi znajomi dunczycy maja firme budowlana.ani jednego dunskiego pracownika. na hydraulike i elektryke biora dunskiego podwykonawce z ktorym wspolpracuja od lat.sami powiedzieli ze dunczyka zatrudnic musieliby wtedy kiedy obcokrajowcy wyjada.
dwa zaden dunczyk nie zrobi tyle i tak jak polak.trzy dunczycy robia wszystko na jeden kopyt.zeby nie zagraniczne firmy i ich pomysly budynki nowopowstajace oraz remonotwane od podstaw bylyby nuuuuudne.
a 4 jesli chodzi o uslugi jakiekolwiek niestety dania musi dostosowac sie do przepisow unijnych.calkiem niedawno dostala po dupie za to ze robi co chce wiec nie sadze zeby powtorka z rozrywki miala miejsce
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej