Ogólne > Hydepark

1941 - coś dla Ciebie ;)

<< < (2/13) > >>

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 10 Cze 2013, 20:14:44 ---No, na pewno :D!

Btw, bardzo ladne Dunki :D :D :D

--- Koniec cytatu ---
troche im do dunek brakuje ,troche patrza ze skosa!kobieta zawsze znajdzie krytyke wobec drugiej kobiety ;D

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 11 Cze 2013, 06:28:41 ---Mysza to nie kobieta wiec wlazlam tam . ;D

--- Koniec cytatu ---
:D :D :D

aisak:

--- Cytat: Krakers w 11 Cze 2013, 06:30:22 ---Spasiba dobry człowieku, ale ... ja chyba jestem inny  :-X - bo ja bym wolał poznać jej osobowość, psychikę, poznać sposób w jaki funkcjonuje ... w sumie trochę można się dowiedzieć z tej galerii  :-X Ale poznać "resztę" ... nie tylko ze względu na jej "powierzchowność" :D ;)

--- Koniec cytatu ---
Nie tlumacz sie 8) :D

1941:

--- Cytat: aisak w 11 Cze 2013, 13:03:57 ---Nie tlumacz sie 8) :D

--- Koniec cytatu ---

Czemu nie??? Moze komus miło to bedzie przeczytac!

happybeti:

--- Cytat: 1941 w 10 Cze 2013, 20:24:17 ---No to jak przy temacie cos dla Ciebie Krakers  ;)

http://facet.interia.pl/dziewczyny/juz-300-tysiecy-mezczyzn-nie-moze-sie-jej-oprzec-a-ona-wciaz-zdjecie,iId,1139040,iAId,82864

--- Koniec cytatu ---

:o :o :o
 A pozwała już tego fotografa i tego, kto taka fatalną fotkę opublikował?
Czy w myśl zasady "niech mówią dobrze, niech mówia źle, byleby mówil...." ...?
Faceci chyba faktycznie są jacys inni, bo ja widze sztuczną "lalę" , w źle dopasowanym, za małym staniku...zdjęcie fatalne...nie dziwię sie, ze panna kariery w "modelingu" jakoś zrobić nie może. W innym biznesie za to wróżę jej powodzenie :/....Beznadzieja... ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej