Ogólne > Hydepark

Podroz pociagiem

<< < (3/4) > >>

zpatentem:

--- Cytat: psychopata w 13 Cze 2013, 13:38:02 --- ;D ;D ;D

BTW, czy macie doswiadczenia z rejsekort? Na trustpilot sa zjechani na maksa, a juz 1 lipca nie bedzie mozna kupic klippekortow, wiec szukam alternatywy.

--- Koniec cytatu ---

Najlepsza alternatywa jest lekki welocyped z przerzutkami :) Mozesz jeszcze gdzieniegdzie kupic klippekort;tydzien temu kupilem pare w supermarkecie w Borup'ie.

Rejsekort to kompromitacja wg. tego co pisze prasa.

Idris:

--- Cytat: psychopata w 13 Cze 2013, 13:38:02 --- ;D ;D ;D

BTW, czy macie doswiadczenia z rejsekort? Na trustpilot sa zjechani na maksa, a juz 1 lipca nie bedzie mozna kupic klippekortow, wiec szukam alternatywy.

--- Koniec cytatu ---
A o jakie konkretnie doświadczenia Ci chodzi?
Dankort też na początku uważano za kompromitację a zobaczcie jak teraz jest.
Rejsekort działa, problem w tym, że niektórzy mają wrodzoną niechęć do nowości.
Choć oczywiście wady są.

aisak:
A tam problemy z Rejsekort, wymyslacie... ::). Po prostu czasami zdziera z czlowieka wiecej pieniedzy, niz ustawa/podroz przewiduje 8).

Ale, zeby nie bylo , ze ja mam cos do Danii, Dunczykow. Szybko sie ucza, po prostu.... :D :D :D

psychopata:

--- Cytat: Idris w 13 Cze 2013, 15:44:21 ---A o jakie konkretnie doświadczenia Ci chodzi?
--- Koniec cytatu ---
O rozne ;) Czy na przyklad zdarzylo Ci sie to, o czym ludzie nagminnie pisza na trustopilot, ze np. dostaja kary za rzekome niewylogowanie sie po skonczonej podrozy, chociaz sa pewni, ze zrobili to wlasciwie ;)
Od trzech dni probuje zamowic karte, jak tylko dochodze do platnosci, to mi sie wyswietla "teknisk fejl", a pani z obslugi klienta mowi, ze to wina mojego kompa :o.

--- Cytuj (zaznaczone) ---Rejsekort działa, problem w tym, że niektórzy mają wrodzoną niechęć do nowości.
Choć oczywiście wady są.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie dlatego w weekend w TV Avisen mowili, ze rozwazaja jednak przedluzenie okresu wycofywania klipkortow. Bo ja np. bede mial gosci w lecie, jakos sie poruszac po miescie musimy, nie mam specjalnie ochoty wszystkich na moja karte wozic ;) Tak kupiliby klipkorta i po sprawie.

Idris:

--- Cytat: psychopata w 17 Cze 2013, 16:13:49 ---O rozne ;) Czy na przyklad zdarzylo Ci sie to, o czym ludzie nagminnie pisza na trustopilot, ze np. dostaja kary za rzekome niewylogowanie sie po skonczonej podrozy, chociaz sa pewni, ze zrobili to wlasciwie ;)
Od trzech dni probuje zamowic karte, jak tylko dochodze do platnosci, to mi sie wyswietla "teknisk fejl", a pani z obslugi klienta mowi, ze to wina mojego kompa :o.Pewnie dlatego w weekend w TV Avisen mowili, ze rozwazaja jednak przedluzenie okresu wycofywania klipkortow. Bo ja np. bede mial gosci w lecie, jakos sie poruszac po miescie musimy, nie mam specjalnie ochoty wszystkich na moja karte wozic ;) Tak kupiliby klipkorta i po sprawie.

--- Koniec cytatu ---
Nie, to mi się nie zdarzyło choć niestety często zapominam wylogować się.
Największy problem jest nie w samej karcie. Ja akurat ją lubię bo nie muszę się martwić o ilość zon. Ale w tym, że wycofują klippekort zanim dopracowali system.
Choćby wspomnieni przez Ciebie turyści, niestety często gęsto nie działające bramki, głupi pomysł z obowiązkiem sprawdzania się za każdym razem gdy zmieniasz środek transporu no i najważniejsze że karty nie możesz łączyć z periodkort tak jak to było w przypadku klippekort.
W sumie takich błędów można by znaleźć więcej ale też dzięki karcie masz możliwość zwiedzić Århus, Aalborg czy inne miasta za jedyne 50 kr. ;D O ile ona działa na Jutlandii oczywiście.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej