Ogólne > Rodzina ...
Wyprawka dla niemowlaka.
aisak:
--- Cytat: Jomir w 13 Cze 2013, 21:44:07 ---Tyle, ze jak z Polski zamowisz i ci sie nie podoba to klapa. NIe wspomne juz o reklamacji - musisz najpierw udowodnic, ze nie jestes wielbladem, a dopabuse jak CI sie uda, bedziesz mogla to zareklamowac.
Tu masz prawo do zwrotu towaru w ciagu 14 dni od daty zakupu (w niektorych sklepach do 30), reklamacje masz na 2 lata i nikt przy reklamacji nie robi problemow.
W wiekszosci sklepow wysylka jest darmowa, gdy kupi sie powyzej jakiejs kwoty.
Na Amzaonie wysylka darmowa powyzej 25 funtow, a jak "popolujesz" troche to zdobedziesz naprawde niezle lupy.
Ja kupilam na przyklad fotelik samochodowy za 900 koron, w Danii 2500.
Wyprawke mozna kupic tu:
http://www.tojbamsen.dk/
a rzeczony Baby sam, ma tez strone internetowa:
www.babysam.dk
Aisak - kryzys jest, wiec wyprzedaze leca juz pelna para! Do sklepow :)
Nie spotkalam jeszcze wyprzedazy 90 %, widocznie masz szczescie. Ceny zakupu sklepu sa na poziomie 50%, by sprzedac taniej trzeba kombinowac, by sie z teo wytlumaczyc przed Skat. Tylko rzeczy z poprzedniego roku mozna sprzedac ponizej ceny zakupu.
Oczywiscie, sklepy sieciowe, ktore maja wlasna produkcje schodza nizej, ale najnizsze ceny, ktore widzialam to 70%
--- Koniec cytatu ---
To nie wyprzedaze pelna para. To zaledwie marny poczatek. Nie widzialas???? Oki, ja mam za duzo wolnego czasu 8). Co roku sa od 2 lat przynajmniej... ;)
Nie wiem, jak sie tlumacza, nie moja brocha. Moja: sa -90%
zpatentem:
Na poczatku kazdego udsalgu (pisze o szmatach) sklepy wyciagaja czesto badziewie kupione tylko po to by byc sprzedawane na wabia z ogromnym fikcyjnym rabatem. To jest karalne, ale kto to bedzie sprawdzal? Dopabuse za pare tygodni, moze miesiac, zacznie sie prawdziwy udsalg.
Jomir:
--- Cytat: aisak w 13 Cze 2013, 21:56:30 ---To nie wyprzedaze pelna para. To zaledwie marny poczatek. Nie widzialas???? Oki, ja mam za duzo wolnego czasu 8). Co roku sa od 2 lat przynajmniej... ;)
Nie wiem, jak sie tlumacza, nie moja brocha. Moja: sa -90%
--- Koniec cytatu ---
No, jak wiesz, ja po sklepach nie laze. A on line, wszytsko leci juz na 40-50%.
W ubieglym roku dopabuse sie delikatnie zaczynalo o tej porze. Jakies 30 procencikow, a tu juz hula (jak na ta pore roku) na calego. To zem miala na mysli.
Jomir:
--- Cytat: zpatentem w 13 Cze 2013, 22:13:07 ---Na poczatku kazdego udsalgu (pisze o szmatach) sklepy wyciagaja czesto badziewie kupione tylko po to by byc sprzedawane na wabia z ogromnym fikcyjnym rabatem. To jest karalne, ale kto to bedzie sprawdzal? Dopabuse za pare tygodni, moze miesiac, zacznie sie prawdziwy udsalg.
--- Koniec cytatu ---
Juz sie zaczal, z tego rocznym towarem, slowo!
aisak:
--- Cytat: Jomir w 13 Cze 2013, 22:29:40 ---Juz sie zaczal, z tego rocznym towarem, slowo!
--- Koniec cytatu ---
Taki dla niecierpliwych to sie zaczal :D. I on line, tez. Ale na "prawdziwy" znawcy jeszcze czekaja.... 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej