Ogólne > Hydepark
DO PLATNEGO DOZORCY TUTAJ AKA WILLY
willy:
Kochana Bożenko
Piszę do ciebie ten list bo mi się już znudziło czytanie twoich wypocin. Wolność słowa a publiczne obrażanie i pomawianie innych to są dwie różne rzeczy.
Co do tego kim obrażana i pomawiana przez ciebie osoba jest nie muszę się przekonywać ponieważ znam Ją osobiście (nie tylko zresztą ją)
A internet nie jest anonimowy, i kiedyś się wybiorę. Daleko nie mam ;)
A zresztą co ja będę ci pisał. Przecież wiesz lepiej.
Ledwo co, ale jednak pozdrawiam.
Twój oddany Płatny Dozorca Tutaj, Willy.
(w skrócie PDT Willy.)
(a i pamiętaj o kropce)
myszka0807:
Piekny gest Willy .naprawde podwyzka bedzie . ;D.masz racje ze do chorych trzeba ze spokojem.pani Bozenko chyba zalapala juz pani troche dunskiego albo zapomniala polskiego.nie piszemy PANIE DOZORCU ;STRASZAC MNIE;proponuje tez zasiegnac korepetycji z j.polskiego
lonewolf:
A tak sie sklada,ze osobiscie znam Pania Katarzyne i bozenkokowalska czy inna glupia dupo-bo nia niewatpliwie tylko myslisz u mnie za cos takiego" mialabys w kly jak zloto"- bo ja za rownouprawnieniem jestem-wrecz gorocym zwolennikiem jestem
Zza monitorka to kazdy jest kozak
Sorry Willy-ponioslo mnie
Najchetniej to bym jebnal z liscia takiej madrali
myszka0807:
To trzeba miec tupet.mi by sie tak nie chcialo wypisywac.Poszlabym i wyjasnila z osoba zainteresowana .Chwalic sie kim jest jej maz?zapewne maz dunczyk nie moze sie pochwalic tak pizgnieta ZONA POLKA.i to jest przykre
Jomir:
A mi styl pisania tej pani bardzo rosyjskim zalatuje. Moze Ukrainka jaka i niepotrzebnie imie Polek szkala?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej