Ogólne > Edukacja

Bezplatny trening

<< < (3/7) > >>

aisak:

--- Cytat: zpatentem w 25 Cze 2013, 20:06:51 ---Kolezanko, zacznij najpierw od randek z seniorami; pamietaj glosno rozmawiaj z nimi:) A moze pozniej cos odziedziczysz np czajnik i toaster albo najlepiej zawartosc bankboksu :)

--- Koniec cytatu ---
Eeee.... jakby tu..., randki - nej, tak, wiec seniorzy odpadaja ;). Zwroce moze swoja uwage w strone seniorek. Chociaz przyznam sie , z lekka panika... Poprzednie panie seniorki, tzn z rodziny ex-Dunczyka, zawsze patrzaly na mnie z pewnym takim zdziwieniem w oczach, gdy probowalam nieudolnie dukac kilka milych slow po dunsku... Nabawilam sie chyba w zwiazku z tym, jakiegos kompleksu wobec starszych Dunczykow... ::) :D

1941:

--- Cytat: aisak w 25 Cze 2013, 20:17:19 ---Eeee.... jakby tu..., randki - nej, tak, wiec seniorzy odpadaja ;). Zwroce moze swoja uwage w strone seniorek. Chociaz przyznam sie , z lekka panika... Poprzednie panie seniorki, tzn z rodziny ex-Dunczyka, zawsze patrzaly na mnie z pewnym takim zdziwieniem w oczach, gdy probowalam nieudolnie dukac kilka milych slow po dunsku... Nabawilam sie chyba w zwiazku z tym, jakiegos kompleksu wobec starszych Dunczykow... ::) :D

--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D

myszka0807:
Aisak zyje sie raz .nie dam chlopakom -dan robakom.czyzby motto tego lata ?

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 26 Cze 2013, 06:32:28 ---Aisak zyje sie raz .nie dam chlopakom -dan robakom.czyzby motto tego lata ?

--- Koniec cytatu ---

Noooo, nie wiem czy robakom nie zaszkodzi  ;D ;D ;D

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 26 Cze 2013, 06:32:28 ---Aisak zyje sie raz .nie dam chlopakom -dan robakom.czyzby motto tego lata ?

--- Koniec cytatu ---
Hehehehhehhe, nie nooo i jak tu nie skomentowac  :D :D??

100% racji a nawet 200% myszenko ;) :D :D :D!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej