Ogólne > Edukacja

Bezplatny trening

<< < (5/7) > >>

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 26 Cze 2013, 10:05:30 ---tak ze swoja skromnoscia spytam: czy ten tego i tamtego jest na miejscu?czy tez go odkrecasz? :'(

--- Koniec cytatu ---
Ze niby Terminator to przy nim pikus... ;) :D?

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 26 Cze 2013, 10:05:30 ---tak ze swoja skromnoscia spytam: czy ten tego i tamtego jest na miejscu?czy tez go odkrecasz? :'(

--- Koniec cytatu ---

Spytaj moja partnerska gosposie, bo temat dla niej zastrzezony, a nie jest ona bynajmniej tolerancyjna i rozwiazła w temacie  :)
Ma bardzo silne poczucie własnosci i władzy (chyba kontrakt podpisze w Kommune? ;)) wiec ............. nie polecam zaczepek w tak delikatnej materii  ;) 8)

zpatentem:
Aisak
Napisz willemu:" uwazam ze mi sie cos nalezy "; jestem na forum nieustannie, patrycypuje w kompletnie wszystkim, prawie wszyscy mnie lubia, niektorzy sa nawet zadurzeni, tylko paru m/k forumowiczow udusiloby mnie poduszka. Pamietaj czekaj az dyrektor sam wyskoczy z propozycja! :)

aisak:

--- Cytat: zpatentem w 26 Cze 2013, 10:19:50 ---Aisak
Napisz willemu: uwazam ze mi sie cos nalezy; jestem na forum nieustannie, patrycypuje w kompletnie wszystkim, prawie wszyscy mnie lubia, niektorzy sa nawet zadurzeni, tylko paru m/k forumowiczow udusiloby mnie poduszka. Pamietaj czekaj az dyrektor sam wyskoczy z propozycja! :)

--- Koniec cytatu ---
hahahahhhahha....  :). Ciekawa obserwacja, sczegolnie to zadurzenie/uduszenie ;). Nie wiem, bac sie, cieszyc :o?

No wiec czekam, czekam na God-ota... 8) :D.

myszka0807:
Poczekajcie do Zaduszek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej