Ogólne > Hydepark
Pan Adam.
psychopata:
--- Cytat: Matti32 w 19 Sie 2013, 15:14:19 ---Interesuje Mnie Dania,Kopenhaga,Christiania . ..
Pomyślałem o Christianii . NIGDY NIE mieszkałem na squacie, ale CHCIAŁBYM spróbować . .. Przygoda !
--- Koniec cytatu ---
To bedziesz musial znalezc squat gdzie indziej, bo z tego, co wiem, zeby zamieszkac na Christianii, trzeba miec zgode rady mieszkancow. To jest spolecznosc, nie przytulek, gdzie kazdy sie moze wbic.
myszka0807:
--- Cytat: psychopata w 20 Sie 2013, 15:33:40 ---To bedziesz musial znalezc squat gdzie indziej, bo z tego, co wiem, zeby zamieszkac na Christianii, trzeba miec zgode rady mieszkancow. To jest spolecznosc, nie przytulek, gdzie kazdy sie moze wbic.
--- Koniec cytatu ---
przeciez on wezmie sie do pracy nawet papierki moze zbierac i bedzie czynsz oplacac
Jomir:
Osobiscie nie odebralam postu Mattiego tak negatywnie jak Wy.
Widze tu raczej czlowieka, ktoremu zycie dokopalo na tyle, ze jest pewien, ze nawet w piekle bedzie lepiej niz tam gdzie jest.
Jednak mysle Matti, ze wpadniesz jedynie "z deszczu pod rynnne". Byc kloszardem mozna w kazdym kraju, ale w Twoim wlasnym chociaz Ciebie zrozumieja. Jezeli chcesz cos zmienic w swoim zyciu to zrob to, ale przemysl co chcesz zmienic, a wtedy poszukaj sposobu. To co wymysliles, to nie zmiana w zyciu, to ucieczka przed nim. Pozniej bedzie juz tylko gorzej.
Co prawda kiedys slyszalam, ze dobrze jest upasc na dno, bo od dna mozna sie w koncu dobrze odbic. Nie wiem.
Ale jakby co, to wyciagaj noge, szukaj dna i hop do przodu. Nie szukaj drugiego dna. Pamietaj, ze ponizej dna jest juz tylko pieklo.
Powodzenia zycze!
myszka0807:
Wiekszosc odebrala tak jak odebrala .mieszkac na Christianii-przygoda,,no wybacz ze ludzie ktorzy dostali kopa od zycia szukaja przygod w tym stylu.l
Dunszczyzna3:
facet chce poznac zycie, jakiekowliek by to nie bylo ekstremalne a zamiast tego uslyszal jaki to jest wrecz badziewiem ze tak powiem bo raczyl napisac cos co swietemu gronu sie nie spodobalo
nie nasza sprawa czy papierki bedzie zbieral czy liczyl krople wody ....niech przyjedzie....zobaczy ze ten haszyszowo cos tam raj to nie takie rozowiutkie cudenko jak kumple na haju opowiadaja
moze popatrzy i sie przestraszy a moze po prostu zostanie.....
jest dorosly, podjal decyzje to pozostaje uszanowac a nie krytykowac. niech przyjedzie, w danii miejsca jest wiele .
wierze ze jak zobaczy to przemysli...zakret zyciowy w polandii moze i gorzkie doswiadczenie przywoluje w pamieci ale ta czesc danii jakois nie jest lekarstwem
no chyba ze klina klinem.....
zycie kochani..... ktosc kiedys super zaspiewal NIC NIE BOLI TAK JAK ZYCIE......
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej