poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Pan Adam.  (Przeczytany 56105 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
Odp: Pan Adam.
« Odpowiedź #120 dnia: 21 Sie 2013, 02:43:55 »
facet chce poznac zycie, jakiekowliek by to nie bylo ekstremalne a zamiast tego uslyszal jaki to jest wrecz badziewiem ze tak powiem bo raczyl napisac cos co  swietemu gronu sie nie spodobalo
nie nasza sprawa czy papierki bedzie zbieral czy  liczyl krople wody ....niech przyjedzie....zobaczy ze ten haszyszowo cos tam raj to nie takie rozowiutkie cudenko jak kumple na haju opowiadaja
moze popatrzy i sie przestraszy a moze po prostu zostanie.....
jest dorosly, podjal decyzje to pozostaje uszanowac a nie krytykowac. niech przyjedzie, w danii miejsca jest wiele .
wierze ze jak zobaczy to przemysli...zakret zyciowy w polandii moze i gorzkie doswiadczenie przywoluje w pamieci ale ta czesc danii jakois nie jest lekarstwem
no chyba ze klina klinem.....
zycie kochani.....  ktosc kiedys super zaspiewal NIC NIE BOLI TAK JAK ZYCIE......

To co piszesz jest ok, tylko jakos zgrabnie pomijasz, ze facet od razu ze swoim pomyslem prosi o pomoc!
Dla mnie to jest znamienne, a nie jego pomysly na wlasne zycie.
Osobiscie to mi to lotto co ludzie robia ze swoim zyciem, ale jak tak robia niech nie prosza na stracie, a nawet pozniej bo zamiar wiadomy i znany, o pomoc.
O to caly ambaras, a nie o to jakie szambo kto w swoim zyciu, czy ze swego zycia, chce uczynic, dla mnie wsio rawno, droga wolna i nikt nikomu niczego nie zabranial, czytalas gdzies jakis zakaz? Bo ja nie!!!

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #121 dnia: 21 Sie 2013, 08:52:13 »
Napiszesz nie przyjezdzaj -ZLE bo bronisz .napiszesz przyjezdzaj ZLE bo chcesz go na mine wepchac.przeciez do Danii moze przyjechac bez WIZY.nikt nie jest tu klanem co wydaje zgode na czyjs pobyt.tylko sugestie skabusewane w jego kierunku mialy mu dac do myslenia co go moze czekac z takimi jego marzeniami

Offline zpatentem

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 165
  • -Otrzymane: 441
  • Reputacja: +34/-9
« Odpowiedź #122 dnia: 21 Sie 2013, 09:30:10 »
Wiele "popisow" forumowiczow ktorzy bardzo malo widzieli i wiedza, nigdy nie pomoga i natychmiast potepiaja wszystko co jest inne od ich rzeczywistosci. Przeciez autor wie, ze chce sie udac w bardzo niebezpieczna podroz i to go wlasnie pociaga.

Matti, tu spis miejsc w KBH z noclegiem i zarciem za darmo:

http://www.hjemlosesundhed.dk/?Varmestuer_og_billige_spisesteder

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #123 dnia: 21 Sie 2013, 10:32:59 »
Ale perspektywy. :o czlowiek ktory rzekomo dostal w dupsko od zycia wlazi w jeszcze wieksze gowno .Praca chyba lepsza by byla niz zebranina  jedzenia.Luksus naprawde ..to jest tak jakby choremu kazac polozyc sie do trumny i czekac..a tak mi  na mysl przyszlo moze podasz linka gdzie sa kontenery czerwonego krzyza z odzieza .to tez moze ta cenna informacja byc dla niego uzyteczna .o ile nie sprawia ci to problemu.
« Ostatnia zmiana: 21 Sie 2013, 11:34:40 wysłana przez myszka0807 »

Offline zpatentem

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #124 dnia: 21 Sie 2013, 12:38:20 »
Mycha, sa ludzie i ludziska; niektorzy osiagaja zadowolenie seksualne gdy sa skrepowani i pejczowani,a pewien australijczyk postanowil przeplynac kajakiem z Australii do Nowej Zelandii ok. 1700km poprzez bardzo burzliwe morze, mial zone i male dzieci, w drugiej probie utopil sie 30km od brzegu Nowej Zelandii, byl swiadom tego, ze mial mierne szanse, ale musial sprobowac.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #125 dnia: 21 Sie 2013, 13:33:23 »
Mycha, sa ludzie i ludziska; niektorzy osiagaja zadowolenie seksualne gdy sa skrepowani i pejczowani,a pewien australijczyk postanowil przeplynac kajakiem z Australii do Nowej Zelandii ok. 1700km poprzez bardzo burzliwe morze, mial zone i male dzieci, w drugiej probie utopil sie 30km od brzegu Nowej Zelandii, byl swiadom tego, ze mial mierne szanse, ale musial sprobowac.

Amen  ;)

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #126 dnia: 21 Sie 2013, 13:42:10 »
W IMIE OJCA I SYNA czy jezeli ktos zadzwoni do Ciebie i Ci powie ze sie chce powiesic ,to bedziesz mu przyklaskiwal i moze mu jeszcze line polecisz by sie nie urwala?no zapewne mamy rozum i jezeli wiemy ze cos kogos moze zgubic to zapewne bedziemy mu odradzac kub DORADZAC  lepsze wyjscie z sytuacji.nawet zbawienie jednego kudzika czyni wiele .a jak juz sie nie chce komus pomoc to nie przyczyniajmy sie by go powalic.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #126 dnia: 21 Sie 2013, 13:42:10 »

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #127 dnia: 21 Sie 2013, 13:44:23 »
W IMIE OJCA I SYNA czy jezeli ktos zadzwoni do Ciebie i Ci powie ze sie chce powiesic ,to bedziesz mu przyklaskiwal i moze mu jeszcze line polecisz by sie nie urwala?no zapewne mamy rozum i jezeli wiemy ze cos kogos moze zgubic to zapewne bedziemy mu odradzac kub DORADZAC  lepsze wyjscie z sytuacji.nawet zbawienie jednego kudzika czyni wiele .a jak juz sie nie chce komus pomoc to nie przyczyniajmy sie by go powalic.

Nie tylko doradze, ale linke wlasna pozycze, solidna hahaha  ;D ;D ;D

Offline zpatentem

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #128 dnia: 21 Sie 2013, 14:01:13 »

Mycha,

O ile pamietam mialas jakies tam problemy wokol ciebie, do mnie przytargalas znokautowana i zapylona uciekinierke i w czym moje i twoje porady pomogly? To sa dorosli ludzie. Matti ma ochote na niebezpieczna eskapade ale nie stoi jeszcze na zadnym krzesle ze sznurem do bielizny czy do zelazka; istotna roznica :)

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #129 dnia: 21 Sie 2013, 15:03:26 »
Bez urazy ale jak Anka miala problemy ze swoim bokserem szukales JAK NAJLEPSZEGO ROZWIAZANIA DLA NIEJ .nie kazales jej wracac do debila ktory bil ja w ciazy .czyli nie przyczyniles sie do jej chorej decyzjize i tak wrocila do niego .czy nie tak bylo ?robilismy wszystko by ja uchronic dzwoniles po organizacjach by ja uchronic .i tu  byc moze realne rady pozwolily by realnie spojrzec .a decyzje i tak podejmie taka jak bedzie chcial.czy nie tak.

Offline zpatentem

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #130 dnia: 21 Sie 2013, 15:27:35 »
Tak, mycha ale byla to dla mnie i na pewno dla ciebie nauczka o stracie czasu i energii.

Offline waruiny

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 189
  • -Otrzymane: 124
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #131 dnia: 21 Sie 2013, 15:47:20 »
Słuchajcie, może kolega matti da radę. Matti pomyśl o cpr'rze, to podstawa. Musisz mieć pieniądze na duńską kartę telefoniczną, no i na jedno doładowanie. Zła wiadomość: rowery, tzw city bike, zostały wycofane z Kopenhagi. To był dobry środek transportu za 20 koron.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #132 dnia: 21 Sie 2013, 15:52:50 »
Jak tylko bedzie chcial to mu prace sie pomoze zalatwic .tylko musi miec naprawde powazne podejscie do zycia .bo ma sie jedno(CHYBA)

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #133 dnia: 21 Sie 2013, 15:54:25 »
Tak, mycha ale byla to dla mnie i na pewno dla ciebie nauczka o stracie czasu i energii.
i ci chcesz teraz powiedziec ze nie warto probowac pomagac ludzikom?

Offline zpatentem

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #134 dnia: 21 Sie 2013, 16:05:57 »
i ci chcesz teraz powiedziec ze nie warto probowac pomagac ludzikom?

A co ja tu nalogowo robie, kobieto ? :) Trzeba jednak realnie patrzec na "stan choroby pacjenta" :)

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #134 dnia: 21 Sie 2013, 16:05:57 »

UWAGA na oszusta! Pan oglaszajacy sie jako tlumacz Thomas Membrum

Zaczęty przez NeelaDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 8296
Ostatnia wiadomość 16 Lip 2011, 13:07:27
wysłana przez roga
słyszelisciie o francuskej firmie .... Pan Buland

Zaczęty przez OSZYSTWO PO CAŁOŚCI !!!Dział Praca w Danii

Odpowiedzi: 3