Ogólne > Hydepark

Pan Adam.

<< < (26/34) > >>

1941:

--- Cytat: zpatentem w 21 Sie 2013, 12:38:20 ---Mycha, sa ludzie i ludziska; niektorzy osiagaja zadowolenie seksualne gdy sa skrepowani i pejczowani,a pewien australijczyk postanowil przeplynac kajakiem z Australii do Nowej Zelandii ok. 1700km poprzez bardzo burzliwe morze, mial zone i male dzieci, w drugiej probie utopil sie 30km od brzegu Nowej Zelandii, byl swiadom tego, ze mial mierne szanse, ale musial sprobowac.

--- Koniec cytatu ---

Amen  ;)

myszka0807:
W IMIE OJCA I SYNA czy jezeli ktos zadzwoni do Ciebie i Ci powie ze sie chce powiesic ,to bedziesz mu przyklaskiwal i moze mu jeszcze line polecisz by sie nie urwala?no zapewne mamy rozum i jezeli wiemy ze cos kogos moze zgubic to zapewne bedziemy mu odradzac kub DORADZAC  lepsze wyjscie z sytuacji.nawet zbawienie jednego kudzika czyni wiele .a jak juz sie nie chce komus pomoc to nie przyczyniajmy sie by go powalic.

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 21 Sie 2013, 13:42:10 ---W IMIE OJCA I SYNA czy jezeli ktos zadzwoni do Ciebie i Ci powie ze sie chce powiesic ,to bedziesz mu przyklaskiwal i moze mu jeszcze line polecisz by sie nie urwala?no zapewne mamy rozum i jezeli wiemy ze cos kogos moze zgubic to zapewne bedziemy mu odradzac kub DORADZAC  lepsze wyjscie z sytuacji.nawet zbawienie jednego kudzika czyni wiele .a jak juz sie nie chce komus pomoc to nie przyczyniajmy sie by go powalic.

--- Koniec cytatu ---

Nie tylko doradze, ale linke wlasna pozycze, solidna hahaha  ;D ;D ;D

zpatentem:

--- Cytat: myszka0807 w 21 Sie 2013, 13:42:10 ---W IMIE OJCA I SYNA czy jezeli ktos zadzwoni do Ciebie i Ci powie ze sie chce powiesic ,to bedziesz mu przyklaskiwal i moze mu jeszcze line polecisz by sie nie urwala?no zapewne mamy rozum i jezeli wiemy ze cos kogos moze zgubic to zapewne bedziemy mu odradzac kub DORADZAC  lepsze wyjscie z sytuacji.nawet zbawienie jednego kudzika czyni wiele .a jak juz sie nie chce komus pomoc to nie przyczyniajmy sie by go powalic.

--- Koniec cytatu ---

Mycha,

O ile pamietam mialas jakies tam problemy wokol ciebie, do mnie przytargalas znokautowana i zapylona uciekinierke i w czym moje i twoje porady pomogly? To sa dorosli ludzie. Matti ma ochote na niebezpieczna eskapade ale nie stoi jeszcze na zadnym krzesle ze sznurem do bielizny czy do zelazka; istotna roznica :)

myszka0807:
Bez urazy ale jak Anka miala problemy ze swoim bokserem szukales JAK NAJLEPSZEGO ROZWIAZANIA DLA NIEJ .nie kazales jej wracac do debila ktory bil ja w ciazy .czyli nie przyczyniles sie do jej chorej decyzjize i tak wrocila do niego .czy nie tak bylo ?robilismy wszystko by ja uchronic dzwoniles po organizacjach by ja uchronic .i tu  byc moze realne rady pozwolily by realnie spojrzec .a decyzje i tak podejmie taka jak bedzie chcial.czy nie tak.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej