Ogólne > Hydepark
Pan Adam.
zpatentem:
Piotra argumenty sa dla mnie agresywne i czesto chorobliwe (moja opinia) w watku o jakims tam artykule w GW z opinia psychologa o polakach oburzal sie okropnie na tresc, pare dni temu zamiescil zestaw zdan o Polsce ktore w 500% potwierdzaja opinie psychologa.
Aisak
To, ze masz mase postow absolutnie nie oznacza, ze nalezysz do wiekszosci, po za tym dyskusje z toba sa reguly bezowocne, daj mi spokoj, pls
Piotr, nigdzie nie napisalem nic o skacie ani cokolwiek negatywnego o Adamie, jak wspomnialem dobrze znalem paru takich zagubionych ludzi.
piotr1:
Ojej...ale prawdę odkryles o mnie...co ja teraz zrobię?
Szkoda ze nie dodales ze to o Polsce i Polakach było w uśmiechu dnia..ale rozumiem- nie pasowalby ci to do całości o mnie..
Nie zapomnij wspomnieć ze napisałem tam cos takiego- stare ale chyba trafne
Wiesz co..proponuje sie postarać bardziej..
aisak:
--- Cytat: zpatentem w 28 Cze 2013, 17:18:55 ---Piotra argumenty sa dla mnie agresywne i czesto chorobliwe (moja opinia) w watku o jakims tam artykule w GW z opinia psychologa o polakach oburzal sie okropnie na tresc, pare dni temu zamiescil zestaw zdan o Polsce ktore w 500% potwierdzaja opinie psychologa.
Aisak
To, ze masz mase postow absolutnie nie oznacza, ze nalezysz do wiekszosci, po za tym dyskusje z toba sa reguly bezowocne, daj mi spokoj, pls
Piotr, nigdzie nie napisalem nic o skacie ani cokolwiek negatywnego o Adamie, jak wspomnialem dobrze znalem paru takich zagubionych ludzi.
--- Koniec cytatu ---
Prosze uprzejmie 8).
zpatentem:
Piotr,
"Co ja teraz zrobie" - Otworz nastepne piwo :)
aisak:
Masakra totalna! Skoncz smiecic zp!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej