Ogólne > Hydepark
Przelew do dong energy
asiorekk:
Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę znależć numer rachunku do dong energy żebym mogła zrobić przelew a nie leciec z rachunkiem na pocztę??? jakoś nigdzie nie mogę się dopatrzeć ich numeru konta. Dzięki serdeczne
aisak:
--- Cytat: asiorekk w 29 Cze 2013, 19:46:12 ---Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę znależć numer rachunku do dong energy żebym mogła zrobić przelew a nie leciec z rachunkiem na pocztę??? jakoś nigdzie nie mogę się dopatrzeć ich numeru konta. Dzięki serdeczne
--- Koniec cytatu ---
Napisz maila z prosba o numer, najszybciej bedzie. Ja tez tak mialam ::) :D.
1941:
--- Cytat: asiorekk w 29 Cze 2013, 19:46:12 ---Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę znależć numer rachunku do dong energy żebym mogła zrobić przelew a nie leciec z rachunkiem na pocztę??? jakoś nigdzie nie mogę się dopatrzeć ich numeru konta. Dzięki serdeczne
--- Koniec cytatu ---
Po diabla Ci nr konta? jak w netbanku w opcji indbetalingkort masz miejsce na wpisanie tych wszystkich cyferek z otrzymanego rachunku i juz ;) dalej na poloniainfo.dk i sobie odpoczywasz :)
aisak:
--- Cytat: 1941 w 29 Cze 2013, 20:52:35 ---Po diabla Ci nr konta? jak w netbanku w opcji indbetalingkort masz miejsce na wpisanie tych wszystkich cyferek z otrzymanego rachunku i juz ;) dalej na poloniainfo.dk i sobie odpoczywasz :)
--- Koniec cytatu ---
I sie jeszcze czegos nowego mozesz "naumiec"..., jak i ja ;).
asiorekk:
--- Cytat: 1941 w 29 Cze 2013, 20:52:35 ---Po diabla Ci nr konta? jak w netbanku w opcji indbetalingkort masz miejsce na wpisanie tych wszystkich cyferek z otrzymanego rachunku i juz ;) dalej na poloniainfo.dk i sobie odpoczywasz :)
--- Koniec cytatu ---
Dzięki człowiek to się uczy całe życie:))))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej